-
Dyskusja Pyload problem z pluginem UPLOADED
QNAP TS 212P soft 4.2.5 konto premium UPLOADED nie działa :-( temat nieaktualny. rozwiązałem problem- dawide
- Temat
- app center problem upload
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Pomoc TS-212P 4.2.5 pyload
z tym pisz do na forum pyload a nie tutaj ...- SiewcaRyżu
- Post #10
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
ale co nie działa ? w logu pisze że na porcie 8100 jest odpalony serwer WWW na pyload- SiewcaRyżu
- Post #8
-
co dalej z czym ? w logu widać ze porobil update pluginów , restart i krzyczy ze jest update pyload- SiewcaRyżu
- Post #6
-
...20.04.2011 12:14:54 INFO New version of hoster|UploadedTo.py : 0.51 20 20.04.2011 12:15:01 INFO *** Plugins have been updated, please restart pyLoad *** 21 20.04.2011 12:15:55 INFO shutting down... 22 20.04.2011 12:15:55 INFO Received Quit signal 23 30.11.2017 17:13:21 INFO Starting pyLoad...- dawide
- Post #5
-
Optware wiadomo że nie ma w APP Center ( mam wersje 0.99.163 ) Python 2.7.3 bądź nowszą. Wiem że coś musiałem pokombinować z pythonem aby ruszył pyload 4.9- dawide
- Post #3
-
Po zainicjowaniu NAS-a ( czysty system ) problem z pyload. Kto pomoże :) Rozumiem, że potrzebne optware i python tylko dokładnie jakie wersje lub skąd sciągnąć :)- dawide
- Temat
- plugins pyload ts-212p
- Odpowiedzi: 10
-
Dyskusja QNAP TS-212P SMB problem
...załącznik ) Nie widzę serwera w sieci MICROSOFT Wcześniej miałem wersje 4.2.5 i był ten sam problem. Dziwne jest to ze po aktualizacji z 4.2.5 do 4.3.3 nadal mam działającego pyload W Putty sprawdzałem i SAMBA jest włączona Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.0361 Model serwera: QNAP TS-212P- dawide
- Temat
- problem qnap qnap ts-212p smb ts-212p
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja Wtyczka Rapideo, Pyload 170116 i system 4.3.3.0299
To to wiem, tylko gdzie to zlokalizować :) Szukam przez ftp-a, może znajdzie to co pobrałem. Jak klikam w Pyload w pobranych, to pojawia mi się taka ścieżka: http://numeripserwera:8001/downloads/get/nazwapliku Nawet jak zmieniłem ściężkę to ciągle wrzuca gdzieś do downloads. Restart nic nie pomaga.- Maverick23
- Post #5
-
Wklejam to co mam ustawione w Pyload http://numeripserwera:8001/pathchooser//share/Download Za cholerę nie mogę znaleść tego. Już coś pobrałem i nie zmieniłem tej ścieżki wcześniej.- Maverick23
- Post #3
-
Cześć, Czy komuś działa wtyczka rapideo na pyload po aktualizacji systemu do 4.3.3.0299 ? U mnie wszystko śmiga oprócz konta premium. Mam go wykupione premium rapideo ale prosi o captcha i po wpisaniu kodu wiadomo jaki jest transfer. Premium niestety nie działa. Czekam na info od rapideo i...- Maverick23
- Temat
- 4.3.3 app center system
- Odpowiedzi: 6
-
Dyskusja Aktualizacja systemu i Pyload
Uderzyłem już do niego mailowo...od wczoraj śpi Rapideo Dev. Wyraźnie albo z problem z recaptcha (w pyload oczekiwanie na captcha). Może ktoś zapodać jakąś paczkę działającą tego pluginu rapideo? :) .... bo od samego rapideo to zlewka kompletna z odpowiedziami. 24.10.2017 12:08:22 INFO Używam...- Maverick23
- Post #24
-
PyLoad działa ... a to że jeden z jego pluginów nie działa to inna bajka .. uderz do twórcy plugina .. Wtyczka Rapideo.pl dla Pyload- SiewcaRyżu
- Post #23
-
Dyskusja PyLoad - konfiguracja YT
Cześć, Zainstalowałem Pyload i próba ściągnięcia z YT... Wtyczka skonfigurowana, żeby pobierał 1080p (lub FHD), a pobiera 720p... Co jeszcze trzeba zmienić, żeby pobierać w 1080p? ps. Co ciekawe to próbuję pobierać jakiś odcinek Ucha i kopiuję link z wersją PL, a zapisuje wersję/tytuł pliku...- cacus
- Temat
- app center konfiguracja
- Odpowiedzi: 1
-
Cześć, podepnę się trochę pod temat. Zainstalowałem Pyload i próba ściągnięcia z YT... Wtyczka skonfigurowana, żeby pobierał 1080p, a pobiera 720p... Co jeszcze trzeba zmienić, żeby pobierać w 1080p?- cacus
- Post #21
-
czyli pyload działa- SiewcaRyżu
- Post #20
-
Jak dotąd nie miałem problemów z pyLoad, mój pracuje pod systemem w wersji 4.3.3.0299. Najważniejsze, że działa :)- Wezyr
- Post #18
-
opcja tłumaczenia dla idiotów: odpal ssh przejdz do folderu z pyload wpisz to co Ci podano nie wiem - nie używam.- SiewcaRyżu
- Post #14
-
.... poza tym - w repo widze świeższa wersję - Index of /- SiewcaRyżu
- Post #10
-
Jak nie ma jak zainstalowałem pyload :) ... chyba że wykasuje i jeszcze raz zrobię instalkę.- Maverick23
- Post #9