1. Adis1984

Siemanko

Dobry Robercie
  2. Adis1984

Dyskusja Po aktualizacji SMB nie łączy z Qnap przez www i LAN

Dla twojej wersji jest ok ale dla innych nima git. TS-253D - Download Center
  3. Adis1984

Dzień dobry wszystkim 😄

Elo
  4. Adis1984

Ja mam wszystko na statycznym ale się tym nie sugeruj.
  5. Adis1984

Ok to baw się dalej główny problem SMB został rozwiązany.
  6. Adis1984

No i o tym ci mówiłem miałem to samo z tym SMB, to nie był w sumie downgrade SMB ale pobranie odpowiedniej wersji SMB pod twój firmware obecny.
  7. Adis1984

na ile zatok dysków to masz ? 1 , 2 , 4 ? ten model TS-x31P
  8. Adis1984

Download Center wybierz swój model nas ile zatok itp.
  9. Adis1984

5.2.1.2930 ta jest stabilna a 5.2.2.2950 skopana
  10. Adis1984

nie instaluj tego bo se zjebiesz już w ogóle i będziesz musiał zrobić downgrade do 5.2.1.2930 dziwne że ci to w ogóle proponuje.
  11. Adis1984

1732208551 i dajesz pobierz 1732208616 nie firmware tylko smb a w ogóle jaki masz firmware wersję ? tą zjebaną najnowszą wycofaną ?
  12. Adis1984

Miałem ten sam cyrk jak zaktualizowałem firmware do tej najnowszej wersji skopanej, i zaktualizowało mi pod ten firmware SMB, zrobiłem downgrade i dokładnie to samo co ty miałem. Zrób to co pisałem wyżej ręcznie mu jeszcze raz te SMB zainstaluj.
  13. Adis1984

a w app center przy tej aplikacji SMB masz czerwoną kropkę ? i nie da sie tego ani odinstalować i uruchomić ? Jak tak to wejdź w ta apkę i obok zasoby pobierz to na kompa rozpakuj, odpal app center i u góry obok koło zębate zainstaluj ręcznie to co pobrałeś.
  14. Adis1984

A dlaczego nie umiesz wejść po lan ? może za dużo razy złe hasło wpisałeś albo login i poleciał ban na IP, obadaj na innym IP. I sprawdź czy wejdziesz na serwer przez apkę na fonie Qmanager.
  15. Adis1984

Witam wszystkich serdecznie

Siema
  16. Adis1984

Dyskusja Po aktualizacji firmware do wersji 5.2.2 2950 nie można się zalogować

Spróbuj z innego IP pewnie cię dodało do ban listy na serwerze za dużo prób z błędnym hasłem/loginem.
  17. Adis1984

Dyskusja Po aktualizacji firmware do wersji 5.2.2 2950 nie można się zalogować

No dokładnie u mnie też w porzo, jedynie miałem mały problem z SMB Service że już pod nowszy firmware i nie pasuje coś więc ręcznie zapodałem instalkę na nowo SMB Service i już wszystko git.