-
Dyskusja Pyload problem z pluginem Rapideo
Cholera wie :) ... pyload ściągnąłem przez publiczne aplikacje z NAS-a, a plugin stąd Wtyczka Rapideo.pl dla Pyload- Maverick23
- Post #12
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
a czy ta wersja pluga jest zgodna z ta wersja pyload ?- SiewcaRyżu
- Post #11
-
Pełna ścieżka: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/module/plugins Widzę, że pomysłów zabrakło? :-)- Maverick23
- Post #10
-
Nie ma. Wrzuciłem /share/....._DATA/.qpkg/pyload/module/plugins do accounts ... plik RapideoPl.py do hooks...plik RapideoPl.py do hoster...plik RapideoPl.py Dodatkowo zwiększyłem prawa dostępu na 0744. Chyba niczego nie pominąłem? :)- Maverick23
- Post #8
-
M
Jeśli zrobiłeś to zgodnie z instrukcją powinieneś teraz zrestartować pyload. W appcenter zamknij i uruchom program @SiewcaRyżu oszty! za szybko piszesz.- mariuszsal
- Post #7
-
Dobra wrzuciłem te pliki do poszczególnych katalogów w "plugins", ale w pyload pluginu nima :)- Maverick23
- Post #5
-
M
A proszę cię bardzo :-) Niedawno dodawałem rapideo. Otóż wszystko znajdziesz w /share/....._DATA/.qpkg/pyload/module/plugins- mariuszsal
- Post #2
-
Hejka, Mam pytanko, gdzie znajdują się pliki różnych aplikacji na NAS-ie? Potrzebuje dograć plugin do pyload i nie wiem gdzie tego szukać. Tomek- Maverick23
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 81
-
Pomoc Problem: ściąganie z http
Nie wiem co to znaczy "włączanie bezpośrednich linków". W Pyload po prostu wpisuję link i już ciągnie, a w Download Station ten sam link nie chce. Niestety z Pyloadem pojawił się inny kłopot, więc nie mogę z niego korzystać. Z jakiegoś powodu nie chce się zarejestrować konto premium - cały czas...- Rudi
- Post #3
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja Upgrade Ram TS-251
...sync), przyzwoite photo/video/file station z dośc dobrymi aplikacjami na Androida i iOS. 7. Jak ktoś lubi to download station, torrenty, pyload itp. Ja sprawdzałem współpracę z serwisem nopremium.pl. - działa pięknie. 8. Antywirus. 9. Wszystko powyższe może działać w tym samym czasie, bez...- Nonilion
- Post #27
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
Dyskusja pyLoad konta premium nie działają
Możliwe, że coś się zmieniło w wymienionym serwisie i do jDownloadera przyszedł update pluginu. pyLoad z tego co wiem też się sam aktualizuje - chyba z gita. Przeinstalowanie przywróci zawsze do ostatniej wersji. Może warto zgłosić buga do autorów programu? pyload.org • View forum - Bug Reports- Silas Mariusz
- Post #2
-
Dyskusja pyLoad konta premium nie działają
Hejka. Jakiś czas temu zainstalowałem pyLoad w wersji 0.49. Wszystko działało jak należy - ściąganie plików z serwerów płatnych (uploadet.to itp) działało bez zarzutu. Parę dni temu pyLoad przestał działać. Na Jdownloader na windzie konta - zgłaszają sie jako premium. Próbowałem odinstalować...- Jeerzy
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 1
-
Dyskusja pyLoad - dodawane wtyczki
pyLoad: /share/HDA_DATA/.qpkg/py...- Silas Mariusz
- Post #2
-
M
Dyskusja pyLoad - dodawane wtyczki
Witam! pewnie dla wielu z was to pytanie bedzie smieszne. Mam qnap ts 112 zainstalowany pyload 4.9 i mam wtyczke do nopremium.pl tylko nie wiem jak ją zainstalowac a właściwie przekopiować 3 pliki tylko nie wiem gdzie na moim serwerku jest zainstalowany pyload? poze mi ktoś napisać komende jak...- mario026
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 1
-
Dyskusja pyLoad - Błąd połączenia SSL
...ogólnych wyłączyłem połączenie SSL. Zrestartowałem serwer Następnie z poziomu sieci LAN zalogowałem się na serwerze i uruchomiłem program pyLoad. W opcjach programu zaznaczyłem żeby pyLoad nie używał SSL. Następnie uaktywniłem bezpieczne połączenie SSL z serwerem. Do pyLoad a loguje się przez...- Jeerzy
- Post #3
-
Dyskusja pyLoad - Błąd połączenia SSL
Hejka Mam problem z Payload. Jak próbuje otworzyć stronę z panelu sterowania program przekierowuje mnie na https://XXX.XX.XX.XXX:8081/ - otrzymuje komunikat z przeglądarki Błąd połączenia SSL. Ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić ? Mój serwer TS-469l i firmware 4.1.0, pyLoad 4.9- Jeerzy
- Temat
- ts-469l
- Odpowiedzi: 2
-
L
Dyskusja TorrentExpander skrypt dla NAS
...do wlasciwefgo umiejscowienia np fimy seriale i muzyka. Mozna go bylo wywolac automatycznie po pobraniu torrenta przez transmission oraz pyloada. Tak naprawde bardzo mi go brakuje po przesiadce na qnapa a wlasciciel chyba projekt porzucil i nie odpowiada na githubie na zadne proby poprawienia...- lukjod
- Temat
- modding
- Odpowiedzi: 11
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
M
Dyskusja pyload nopremium, twojlimit
...fH51eCA7cHkoICkqKC0sJSUqfnwueSgsKXgvfHl5eCUuLSh5f3glKy8v PS mam prośbę czy możesz sprawdzić u siebie czy pyload pobiera z tego linka i jaka masz wersje pyload...- mario026
- Post #5
-
M
...o wtyczki do tych serwisów, wcześniej miałem wersje 0.4.4 i wszystko działało bez problemu, poprostu wklejałem link wygenerowany przez twojlimit lub nopremium i pyload ściągał, a teraz tego nie robi jak wkleje link wygenerowany przez IDM to pobiera, tak wygląda log po dodaniu linka z tych...- mario026
- Post #3
-
M
Witam! po aktualizacji pyload do wersji 4.9 nie mogę ściągać plików z nopremium, twojlimit wygląda na to że pyload źle rozkodowuje linki dla przykładu link http://direct.nopremium.pl/5772268/a661b13b30dcebb7375b88a589f122cec848d5ed/Angora_29_2013.pdf powinien rozkodować do postaci...- mario026
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 5