-
Archiwum Uszkodzony TS-453Be
Niestety wgranie nowego biosu nie pomogło. Poproszę jeszcze o udostępnienie wsadu EC. Jeszcze mam pytanie za co odpowiada kość zaznaczona na zdjęciu bo tu mam problem z jej z czytaniem jeszcze spróbuje ją wlutować, ale jak to nie pomoże to wlutuję nową, może tu jest problem i w tym miejscu też...- szpec82
- Temat
- jeszcze ts-453be
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Uszkodzony TS-453Be
Wielkie dzięki Niestety wgranie nowego biosu nie pomogło. Poproszę jeszcze o udostępnienie wsadu EC. Jeszcze mam pytanie za co odpowiada kość zaznaczona na obrazku bo tu mam problem z jej z czytaniem jeszcze spróbuje ją wlutować, ale jak to nie pomoże to wlutuję nową, może tu jest problem i w...- szpec82
- Post #3
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
Dyskusja Uszkodzony TS-453Be
Witam, Wiem, że jestem kolejną osobą z uszkodzonym modelem TS-453Be, ale również chciałem wykluczyć problem z biosem, ponieważ usterka powstała prawdopodobnie po aktualizacji do nowej wersji qts, ale nie wiem dokładnie czy się dokończyła poprawnie bo musiałem wyjść z domu. Więc prosiłbym o...- szpec82
- Temat
- 453be jeszcze problem ts-453be
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja Zepsuty Qnap TS-453Be
@george2002 mam dokładnie taki sam problem i dokładnie z takim samym urządzeniem. Czy udało ci się już może rozwiązać ten problem i zdiagnozować problem? Ten BIOS którego już niema coś pomógł?- szpec82
- Post #16
-
Dyskusja Jak w TS-453Be zainstalować QTS Hero
Czy istnieje już jakaś wersja systemu QTS Hero do zainstalowania na urządzeniu TS-453Be, może też być wersja testowa i jak przeprowadzić instalację?- szpec82
- Temat
- download qnap qts ts-453be
- Odpowiedzi: 2
-
Witam wszystkich
Witam wszystkich- szpec82
- Temat
- witam wszystkich
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!