1. piotrekwrc

Instruktaż/Tutorial Unlimited Cloud Drive for Plex/Kodi/Emby content with QNAP

@Damian na samym prawie początku :) nabyłem konto google i dalej stoję :D
  2. piotrekwrc

Instruktaż/Tutorial Unlimited Cloud Drive for Plex/Kodi/Emby content with QNAP

@_Floyd pomożesz mi to ogarnąć? Jakoś nie daję rady :D:p
  3. piotrekwrc

Instruktaż/Tutorial Plex - współdzielenie bibliotek pomiędzy odległymi użytkownikami

@masqar piękna robota. Odwdzięczyłem się moją kolekcją, stoi na 253B więc nie powinno się ciąć. Mam trochę bałagan, muszę się zając posprzątaniem :)
  4. piotrekwrc

Instruktaż/Tutorial Plex - współdzielenie bibliotek pomiędzy odległymi użytkownikami

@masqar pochwal się co masz ciekawego (mówię o "innym sposobie dostępu"). Szukam w szczególności pozycji z lat 80-tych i 90-tych.
  5. piotrekwrc

Sprzedam QNAP TS-453A 4GB

Do sprzedania posiadam używany QNAP TS-453A, wersja z 4GB. Dla zainteresowanych możliwość zainstalowania 16 GB (za dodatkową opłatą). Cena jaka mnie interesuje to 1.900 zł. Serdecznie zapraszam do zakupu.
  6. piotrekwrc

UWAGA !!! Udało się nam ustalić, że niektóre...

Tak jak kolega z 2 postu - instalacja powiodła się, ale nie idzie uruchomić :/
  7. piotrekwrc

Pomoc Virtualization Station 3.0 Beta

Tak mam, wydaje mi się, że Virtualization Station "gryzło" się w jakiś niewytłumaczalny sposób (choć wcześniej działało) z owncloud. Więc owncloud zaliczył wylot :) i wirtualizacja działa. Proszę o zamknięcie tematu
  8. piotrekwrc

loguję się na koncie admin, więc nie mam zablokowanego. jestem zalogowany po https. Restart robiony kilka razy :/ koncza mi sie pomysly :(
  9. piotrekwrc

Oczywiście :) Co masz na myśli?
  10. piotrekwrc

Tak, zrobiłem wszystkie update aplikacji po aktualizacji QTS, więc to jest najnowsza wersja
  11. piotrekwrc

Witajcie, po aktualizacji QTS do wersji 4.3.3 nie mogę uruchomić Virtualization Station, wyświetla się błąd: "Error Page not found or the web server is currently unavailable. Please contact the website administrator for help. " Serwer www jest uruchomiony, żadne ustawienia nie były...
  12. piotrekwrc

Dyskusja Bezprzewodowa klawiatura i mysz do obsługi aplikacji HDStation w TS-453A

Dziekuje za odpowiedzi. Tak przy okazji, czy takie "cudo" będzie działało? mini KLAWIATURA bezprzewodowa TOUCHPAD do TV / PC
  13. piotrekwrc

Dyskusja Bezprzewodowa klawiatura i mysz do obsługi aplikacji HDStation w TS-453A

Panowie i Panie, poszukuję sprawdzonego zestawu (mysz+klawiatura) do obsługo aplikacji w HDStation. Korzystam z Netfflixa przez przeglądarkę. Trochę ciężko jest mi sterować przy użyciu Qremote na Androidzie. Dlatego liczę na Wasze opinie i pomoc w tym temacie
  14. piotrekwrc

QNAP TS-212, bez dysków

Tak jak w temacie, sprzedam QNAP TS-212, bez dysków. Kupiony w grudniu 2011 r. Używany jako serwer multimediów, nie katowany pracą 24h/doba. Cena jaka mnie interesuje to 400 PLN, z możliwością delikatnej i rozsądnej negocjacji. Zapraszam Ogłoszenie zamknięte - QNAP sprzedany
  15. piotrekwrc

Instruktaż/Tutorial Serwer SMSC - Powiadomienia o alertach (Bramki SMS/Gadu-Gadu)

Ponawiam prośbę - bramka PLAY nie działa