-
Instruktaż/Tutorial Plex - współdzielenie bibliotek pomiędzy odległymi użytkownikami
no przecież udostępniłem :)- piotrekwrc
- Post #189
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Instruktaż/Tutorial Plex - współdzielenie bibliotek pomiędzy odległymi użytkownikami
z chęcią też przyjmę. Mój ID to pepepl- piotrekwrc
- Post #187
-
skoro tak ładnie prosisz :D Zapro poszło :)- piotrekwrc
- Post #184
-
Sprzedam QNAP TS-453A 4GB
Yes, there is still- piotrekwrc
- Post #3
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Instruktaż/Tutorial Unlimited Cloud Drive for Plex/Kodi/Emby content with QNAP
@Damian na samym prawie początku :) nabyłem konto google i dalej stoję :D- piotrekwrc
- Post #38
-
Instruktaż/Tutorial Unlimited Cloud Drive for Plex/Kodi/Emby content with QNAP
@_Floyd pomożesz mi to ogarnąć? Jakoś nie daję rady :D:p- piotrekwrc
- Post #36
-
@masqar piękna robota. Odwdzięczyłem się moją kolekcją, stoi na 253B więc nie powinno się ciąć. Mam trochę bałagan, muszę się zając posprzątaniem :)- piotrekwrc
- Post #128
-
@masqar pochwal się co masz ciekawego (mówię o "innym sposobie dostępu"). Szukam w szczególności pozycji z lat 80-tych i 90-tych.- piotrekwrc
- Post #121
-
@masqar podrzuć zaproszenie, login to: pepepl- piotrekwrc
- Post #119
-
Sprzedam QNAP TS-453A 4GB
Do sprzedania posiadam używany QNAP TS-453A, wersja z 4GB. Dla zainteresowanych możliwość zainstalowania 16 GB (za dodatkową opłatą). Cena jaka mnie interesuje to 1.900 zł. Serdecznie zapraszam do zakupu.- piotrekwrc
- Temat
- 4gb qnap qnap ts-453a ts-453a
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
UWAGA !!! Udało się nam ustalić, że niektóre...
Tak jak kolega z 2 postu - instalacja powiodła się, ale nie idzie uruchomić :/- piotrekwrc
- Post #13
- Forum: Aktualności z branży i informacje prasowe
-
Pomoc Virtualization Station 3.0 Beta
Tak mam, wydaje mi się, że Virtualization Station "gryzło" się w jakiś niewytłumaczalny sposób (choć wcześniej działało) z owncloud. Więc owncloud zaliczył wylot :) i wirtualizacja działa. Proszę o zamknięcie tematu- piotrekwrc
- Post #15
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
loguję się na koncie admin, więc nie mam zablokowanego. jestem zalogowany po https. Restart robiony kilka razy :/ koncza mi sie pomysly :(- piotrekwrc
- Post #12
-
Oczywiście :) Co masz na myśli?- piotrekwrc
- Post #6
-
Tak, zrobiłem wszystkie update aplikacji po aktualizacji QTS, więc to jest najnowsza wersja- piotrekwrc
- Post #3
-
Witajcie, po aktualizacji QTS do wersji 4.3.3 nie mogę uruchomić Virtualization Station, wyświetla się błąd: "Error Page not found or the web server is currently unavailable. Please contact the website administrator for help. " Serwer www jest uruchomiony, żadne ustawienia nie były...- piotrekwrc
- Temat
- beta virtual machines virtualization virtualization station
- Odpowiedzi: 15
-
Dyskusja Bezprzewodowa klawiatura i mysz do obsługi aplikacji HDStation w TS-453A
Dziekuje za odpowiedzi. Tak przy okazji, czy takie "cudo" będzie działało? mini KLAWIATURA bezprzewodowa TOUCHPAD do TV / PC- piotrekwrc
- Post #6
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
Dyskusja Bezprzewodowa klawiatura i mysz do obsługi aplikacji HDStation w TS-453A
Panowie i Panie, poszukuję sprawdzonego zestawu (mysz+klawiatura) do obsługo aplikacji w HDStation. Korzystam z Netfflixa przez przeglądarkę. Trochę ciężko jest mi sterować przy użyciu Qremote na Androidzie. Dlatego liczę na Wasze opinie i pomoc w tym temacie- piotrekwrc
- Temat
- działa takie ts-453a
- Odpowiedzi: 12
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
QNAP TS-212, bez dysków
Tak jak w temacie, sprzedam QNAP TS-212, bez dysków. Kupiony w grudniu 2011 r. Używany jako serwer multimediów, nie katowany pracą 24h/doba. Cena jaka mnie interesuje to 400 PLN, z możliwością delikatnej i rozsądnej negocjacji. Zapraszam Ogłoszenie zamknięte - QNAP sprzedany- piotrekwrc
- Temat
- qnap ts-212
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Kosz
-
Instruktaż/Tutorial Serwer SMSC - Powiadomienia o alertach (Bramki SMS/Gadu-Gadu)
Ponawiam prośbę - bramka PLAY nie działa- piotrekwrc
- Post #57
- Forum: Wiki & FAQ