-
R
Dyskusja Container station controler unifi
już wyeksportowałem działającą i zaimportowałem do drugiego. Ale ciągle jest: Database Migration in progress... i tak cały czas... log [2022-08-18T20:21:42,855] <launcher> INFO tomcat - Adding basic REST API support during the startup [2022-08-18T20:21:46,118] <launcher> INFO system - Tomcat...- Robertsm
- Post #62
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
R
Sprawny: niesprawny:- Robertsm
- Post #60
-
R
Ale taka jest odpowiedź ze sprawnego kontenera: A taka z niesprawnego:- Robertsm
- Post #58
-
R
a gdzie tą wersję znajdę?- Robertsm
- Post #56
-
R
No mam jakiś postęp, co do polecenia, ale na tym działającym kontenerze jest odpowiedź na polecenie: WARNING: The requested image's platform (linux/amd64) does not match the detected host platform (linux/arm/v7) and no specific platform was requested exec /usr/local/bin/python: exec format...- Robertsm
- Post #54
-
R
Może tu jest problem, ale jak naprawić prawa do tego folderu Niby zaznaczone admin ma RW, a tak jak mówi podgląd "Brak dostepu"- Robertsm
- Post #52
-
R
Nie ma go wcale na liście- Robertsm
- Post #50
-
R
Nie mogę się dostać do niego. Jest na szaro i brak dostępu.- Robertsm
- Post #48
-
R
Tak zrobiłem, ale coś z tym Public mam nie tak.- Robertsm
- Post #46
-
R
Nigdy tak nie operowałem, gdzie to polecenie należy wpisać, nie rozumiem "SSH -> jak Twój user czy tam admin" A i nie mogę wejść na Public, nawet adminem, jest na szaro, też nie wiem czemu:- Robertsm
- Post #44
-
R
No i właśnie działa na takim samym NAS, TS231P, który ma ten sam procesor i na nim działa bez problemu jacobalberty- Robertsm
- Post #42
-
R
No, tak właśnie ten jacobalberty jest wspierany i powinien działać, ale z jakiegoś powodu nie startuje baza☹️- Robertsm
- Post #40
-
R
2-rdzeniowy procesor AnnapurnaLabs (spółka należąca do Amazon) Alpine AL212 1,7 GHz Architektura procesora32-bitowy ARM- Robertsm
- Post #38
-
R
Hmm tu niestety mam: This Unifi-Controller image does not support 32 bit ARM due to lack of available OS packages- Robertsm
- Post #36
-
R
No, właśnie nie mogę znaleźć problemu, czemu nie wstaje, bo już kilka razy ten kontener tworzyłem na nowo, nawet Container Station usuwałem i instalowałem na nowo i zawsze jest to samo :(- Robertsm
- Post #34
-
R
Odświeżę temat, bo mam podobnie problem z Unifi: i brak url: Konfiguracja domyślna z zmapowanym katalogiem A w logach tak: A po wejściu na stronę tak: i pomysłów brak, tym bardziej, że na drugim analogicznie tak samo i działa.- Robertsm
- Post #32
-
R
Dyskusja Migawki - "osiągnięto wartość progową puli magazynu"
Mam podobny problem. I to kolejny raz. Ponad 2,5 TB na migawki, wolumin przełączył się w tryb odczytu, tylko ja tych migawek fizycznie nigdzie nie widzę i nie umiem skasować, nie ma ich w FileStation, ani w Managerze kopii migawkowych, w ustawieniach globalnych zaznaczyłem, żeby usuwał...- Robertsm
- Post #6
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
R
Pomoc brak danych po resecie NAS
Ponowne przywrócenie z Backupu ustawień - z włożonym dyskiem - rozwiązało na szczęście problem.- Robertsm
- Post #5
-
R
Tak dokładnie. Drugi wolumen, tylko status nie ten :/- Robertsm
- Post #3
-
R
Witam Mam problem i szukam pomocy. Miałem 1 dysk w Qnap i 1 pulę pamięci, po pierwsze zaczęło brakować miejsca i był problem z opróżnieniem, więc na szybko dołożyłem drugi dysk nowa pula pamięci (nie raid) i ok. Teraz przyszedł czas żeby wyczyścić w końcu tą pierwszą pulą. Zrobiłem backup...- Robertsm
- Temat
- backup brak brak danych nas
- Odpowiedzi: 4