1. SzczeMar

Sprzedam Sprzedam QNAP TS-453A 16GB

Cześć, Tak jak w temacie sprzedam QNAP TS435A wyposażony w 16GB RAM (Hyper DDR3L 1600MHz CL9 2x8GB). NAS kupiłem w styczniu 2017 i był używany głownie jak magazyn plików. Cena dla forumowiczów 1800zł QNAP TS-543A sprzedam Z okazji black Friday zmiana ceny :) 1600zł Ponieważ zainteresowanie...
  2. SzczeMar

Dyskusja rtorrent-Pro - pytania/problemy.

Działa rewelacyjnie, dzięki :D
  3. SzczeMar

Dyskusja rtorrent-Pro - pytania/problemy.

A jakiś pomysł masz aby filebot przemielił katalog z większą ilością filmów? Chciałem być cwaniakiem i dałem "*" w katalogu z filmami, niestety filebot wziął pierwszy z brzegu film, przemielił i zakończył pracę.
  4. SzczeMar

Kawa i papierosy Problemy z Tapatalk

Mam te same problemy, ktoś już chyba o tym pisał wcześniej.
  5. SzczeMar

Dyskusja rtorrent [x86-64] JS error

Już momencik.
  6. SzczeMar

Po aktualizacji u mnie dalej się nie odpala :-( Tylko komunikat się zmienił na poniższy: 31,"Warning","2018-09-09","18:38:00","rtorrent","127.0.0.1","localhost","(warn) rtorrent: watchdog svc: rtorrent is down. Relaunching..."
  7. SzczeMar

Podepnę się pod temat bo tez dotyczy rtorrent tylko wersji 0.9.6-0905-180905 i javy. Po aktualizacji do tej wersji, rtorrent nie podnosi się sypie takimi logami: Number,"Type","Date","Time","Users","Source IP","Computer name","Content"...
  8. SzczeMar

Kawa i papierosy Niedostępny dział "Aktualności"

Też potwierdzam tego typu komunikaty, dodatkowo kiepsko działa forum przez Tapatalk, od dłuższego czasu nie widać nowych postów i często Tapatalk podwiesza się na forum (widać tylko kręcącą się ikonkę)
  9. SzczeMar

Jaka pamięć do TS-251A

Załączyłem plik w tym wątku: [How-To - Przetestowane pamięci RAM do QNAP] Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
  10. SzczeMar

Wiedza Przetestowane pamięci RAM do QNAP (DDR3)

Kiedyś zassałem ten dokument do siebie, dodaje go w załączniku. Mam nadzieje że nikogo tym nie wkurzę...
  11. SzczeMar

Pomoc rTorrent (warn) rtorrent: watchdog svc: monitorix is down. Relaunching...

mówi że port otwarty :-), zresztą rTorrent też teraz tak pisze.
  12. SzczeMar

Też mam ten efekt, ale dopiero od wczorajszej aktualizacji QTS (4.3.3.0174 build 20170503), przedtem było ok.
  13. SzczeMar

Sprawdziłem, wszystko działa, jest tylko informacja o dostępnej aktualizacji. Wielkie dzięki.
  14. SzczeMar

Hej, w razie potrzeby także mogę służyć ssh ze swojej maszyny
  15. SzczeMar

Mam dokładnie to samo co koledzy zgoneq i Gordon_23
  16. SzczeMar

Dyskusja Jak zainstalowac Twonky

Jeszcze klika dni temu był w AppCenter, teraz go Qnap usunął.
  17. SzczeMar

NAS do torrentów za ok 550zł

Rzeczywiście, szukałem po Internecie a było pod nosem, wielkie dzięki :-)
  18. SzczeMar

Mam TS-453A, to jest na Intelu, tylko paczki pod QTS 4.2.2 nie mogę namierzyć.
  19. SzczeMar

Cześć, Mam pytanie, skąd wziąć rtorrent pod QTS 4.2.2, bo wszędzie gdzie się rozglądam są paczki pod betę 4.3.0
  20. SzczeMar

Witam wszytskich

Witam wszystkich, Nie posiadam jeszcze serwera NAS, lecz mam nadzieje że się to zmieni w najbliższej przyszłości. Na dzień obecny jestem mocno zainteresowany modelem TS-451, choć nie wiem czy taka maszyna to nie za dużo jak na moje potrzeby. Jak na razie przeglądam tematy forum i analizuje :-)...