-
Instruktaż/Tutorial PXE+TFTP - czyli instalacja Windows przez sieć
Ktoś próbował to zrobić w EdgeRouter? P.S: GG!!- XoRdi
- Post #39
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
Instruktaż/Tutorial Plex - współdzielenie bibliotek pomiędzy odległymi użytkownikami
Oooo... to, to... To i ja poproszę :D- XoRdi
- Post #182
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Artykuł Po co ci serwer NAS w domu? QNAP wyjaśnia modelem TS-251D
Nie mam zielonego pojęcia... Nie wiem czy oprócz tearing z którym się nie spotkałem można to jakkolwiek inaczej zaobserwować :s- XoRdi
- Post #16
- Forum: Aktualności z branży i informacje prasowe
-
Fajny ten Fire stick. Ale jak narazie to na wszystkich TV jakie mam w domu i z jakimi się spotkałem to Plex działa. PS. pozdrowienia do Tymonka PS2. kiedy na forum pojawią się emoticony UNICODE {facepalm}- XoRdi
- Post #14
-
Szczerze, to Plex jest jedynym medium które obecnie konsumuje oprócz YT. Większość oglądam na tablecie bądź telefonie (i do tego niezliczone ilości telefonów moich domowników i rodziny). A do tego ten "sweet" hardware transcoding. Jak dla mnie te dwie cechy przekonują do Plex. Pass. Do tego, z...- XoRdi
- Post #12
-
Pomoc (warn) rtorrent: watchdog svc: rtorrent is down. Relaunching...
Pass me your email somehow . Lol. Mariusz could try to use that patch I've send, and make a build with it for testing purposes. ;-} Just saying... ;) Merry Christmas!- XoRdi
- Post #20
- Forum: Rtorrent 15
-
Pomoc (warn) rtorrent: watchdog svc: rtorrent is down. Relaunching...
Wygląda na to że jest dirty patch do tego/ it looks like there is dirty patch for that: Caught internal_error: 'DhtServer::event_write called but both write queues are empty.' · Issue #141 · rakshasa/libtorrent Zamiast crashować zapisuje do logów, niestety nie mam pojęcia jak działa ich...- XoRdi
- Post #10
-
Instruktaż/Tutorial Plex - współdzielenie bibliotek pomiędzy odległymi użytkownikami
Panie masqar czy wszystko u pana w porzadku, bo od jakiegoś dluuuugiegi czasu widać tylko to... Pozdrawiam wszystkich i moją babcię- XoRdi
- Post #136
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Dyskusja rtorrent-Pro klient na Android
Niestety Transdrone nie działa dla mnie... Mam buga tego że przy większej ilości torrentów aplikacja crashuje się za każdym razem gdzie wchodzisz w szczegóły jakiegokolwiek torrenta. Zgłosiłem buga w ocenach, niestety tylko dowiedziałem sie że to "known bug" :/- XoRdi
- Post #6
-
Dyskusja Kodi source fork.
Właśnie o to chodzi że wszystkie moje mody są zrobione na samym kodzie źródłowym Kodi'ego, bo z samego kodu wyrzucam zawsze co mi nie potrzebne i dodaje swoje do samego kodu a potem kompiluje Kodi. Chodziło mi o to że dodatki napisane w pythonie mnie nie urządzały, większość co wpisałem w Kodi...- XoRdi
- Post #3
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
Dyskusja Kodi source fork.
Witam, mam takie pytanie czy jest gdzieś na githubie fork istniejącej instalki Kodi udostępnionej w pakietach? Trochę sam z siebie "kodzę" i chciałbym zrobić własną instalację Kodi (napisałem kilka natywnych dodatków dla windowsowej wersji, niestety żaden jeszcze nie wyszedł z wersji...- XoRdi
- Temat
- modding
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
Witam serdecznie!
Siema! | Witam! | Dobry wieczór!- XoRdi
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!