-
Kupię Kupię sensowny QNAP :) lub inny
jak wrazenia z Zimaos?- sypiamzsasiadka
- Post #6
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Dyskusja QNAP TS-251 - TOTP problem z logowaniem
Witam QNAP-TS251 Mam problem z logowaniem. Urządzenie leżało ponad 1 rok nieużywane. Nowy komputer. Wczoraj włączyłem, chciałem się zalogować poprzez Qfinder-->Login. Przekierowuje mnie na strone z dnaymi logowania, podaje login, haslo i pojawia sie problem. Pojawia się okno z monitem podania...- sypiamzsasiadka
- Temat
- aplikacja uwierzytelniająca logowanie problem problem z logowaniem qnap ts-251 totp ts-251 uwierzytelnianie weryfikacja 2 etapowa
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja QNAP TS-251 Zasilacz
dzieki- sypiamzsasiadka
- Post #11
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
dzieki- sypiamzsasiadka
- Post #10
-
tez tak myslalem ale na razie bez skutku, a to srednica nie taka, a to moc mala, ciagle cos Nic szukam dalej- sypiamzsasiadka
- Post #8
-
ja pier...., masz moze jakis ogarniety sklep gdzie moge sprobowac. Wyprawa na ksiezyc z tym zasilaczem- sypiamzsasiadka
- Post #6
-
Dzieki- sypiamzsasiadka
- Post #5
-
polecisz jakas sprawdzoną firme?- sypiamzsasiadka
- Post #3
-
Witam Gdzie i jaki moge kupic zasilacz do TS-251 Przy przeprowadzce wjeb... gdzies oryginalny i nie znajde juz . Z gory dzieki- sypiamzsasiadka
- Temat
- ts-251 zasilacz
- Odpowiedzi: 10
-
Dyskusja QuMagie - nie wczytuje etykiet osób po reorganizacji w folderach
tak to ja tam wrzucilem tego posta. Tylko wiesz co nie ma zadnych operacji w tle aplikacji QuMagie - wszystkie sa ukonczone. Procesy rozpoznawania twarzy, tworzenia miniatur, itd zostaly przeprowadzone od nowa i ukonczone. Kopie robilem z 3 dysku podpietego po USB poprzez Hybrid Backup Station...- sypiamzsasiadka
- Post #3
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Dyskusja QuMagie - nie wczytuje etykiet osób po reorganizacji w folderach
Witam. Robiłem ostatnio reorganizacje zdjęć w folderach, jak również synchronizacje zbiorów z urządzenia zewnętrznego USB (zostały nadane nowe nazwy niektórym folderom, niektóre zdjęcia zostały poprzenoszone do innych folderów, zostały skopiowane nowe zdjęcia z zewnętrznego dysku poprzez USB)...- sypiamzsasiadka
- Temat
- etykiety osób photostation qumagie rozpoznane osoby
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja Automatyczne przekazywanie zdjęć z telefonu - Qfile,Qphoto,Qsync - co wybrać?
Witam Wiem ze stary kotlet ale nawiązuje do tego problemu. Czy cos sie zmieniło / poprawiło w tej materii? Jaki schemat najlepiej zastosować przy robieniu synchronizacji plików (zdjęć, filmów) ze smartfona na NAS? Pozdrawiam- sypiamzsasiadka
- Post #8
-
Kawa i papierosy Raid1 - czy komuś padły 2 dyski na raz
po to właśnie pytam czy "już" sie komuś to przytrafiło - wiadomo, to że mi nikt nie napisze nie gwarantuje mi ze nikomu sie to już nie trafiło a tym bardziej ze mi sie może nie przytrafić. Pytam bardziej żeby sprawdzić czy jest to nagminne czy raczej bardzo rzadkie. Tak kilka lat temu padł mi...- sypiamzsasiadka
- Post #4
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Kawa i papierosy Raid1 - czy komuś padły 2 dyski na raz
Witam Mam u siebie w domu TS-251B, 2 dyski po 2TB w macierzy RAID1. Czy w Waszej ocenie jest to bezpieczne rozwianie na wypadek "padnięci"a. Wiem że im więcej dysków tym pewniej ale u mnie będą 2. Czy komuś w historii użytkowaniu takich urządzeń trafiła się sytuacja że padły 2 dyski na raz Pozdr- sypiamzsasiadka
- Temat
- awaria dyski macierz raid1
- Odpowiedzi: 11
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Pomoc Jak umieścić skrót Qumagie w panelu HybridDesk Station
Witam. Jak w temacie. Chciałbym umieścić na panelu HybridDesk Station skrót do Qumagie żeby móc oglądać zdjęcia na TV używając właśnie Qumagie. Da się ten skrót tam umieścić? Z góry dzięki Wersja oprogramowania Firmware: 4.5.4 Model serwera: QNAP TS-251B- sypiamzsasiadka
- Temat
- hybriddesk hybriddesk station qumagie station ts-251b
- Odpowiedzi: 1
-
Dyskusja Jak utworzyć folder współdzielony wewnątrz istniejącego folderu współdzielonego
Witam. Jak utworzyć folder współdzielony wewnątrz istniejącego folderu współdzielonego z poziomu "File Station". Mam utworzony folder współdzielony "ABC" wewnątrz woluminu "EFG". Gdy próbuje utworzyć folder współdzielony "XYZ" wewnątrz folderu "ABC" to folder ten ląduje wewnątrz woluminu "EFG"...- sypiamzsasiadka
- Temat
- folder współdzielony pule i woluminy
- Odpowiedzi: 2
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Archiwum QNAP-251B - jak połączyć volumeny
Witam. Zrobiłem sobie macierz na 2 dyskach, potem utworzyłem 2 uproszczone volumeny. Chciałbym to przywrócic do stanu pierwotnego - czyli miec takie stan jak po zakupie - bez podziału na volumeny. Przywrocenie ustawień fabrycznych nic nie daje. Prosiłbym o podpowiedx jak to zrobić. Pozdrawiam...- sypiamzsasiadka
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)