-
Dyskusja problem z logowaniem
no mogę, ale co dalej?:)- gardinia
- Post #7
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
przez przeglądarkę tez nie działa. Jedynie jak mogę się dostać to w Windowsie przez środowisko sieciowe. Widzi go jako dysk.- gardinia
- Post #5
-
nie zadziałało 3 sek reset i 10 sek. też.... co robić? Może jest jakiś sposób, żeby bezpośrednio się podpiąć i wymusić przeładowanie sw do najnowszej wersji ? Prośba o pomoc, nie wiem co robić. Dysk jest widoczny w środowisku sieciowym mojej sieci lokalnej i mogę się do niego dostać logując...- gardinia
- Post #3
-
mam problem z logowaniem do QNAP ST 212P, przestały działać hasło administratora przez Qfinder. Po resecie do fabrycznych admin / admin też nie dziąła. Dawno nie upgradowałem sw i mam chyba 4.3.3. Co robić? Prośb ao pomoc.- gardinia
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 7
-
Cześć wszystkim
Witam wszystkich, niedawno zacząłem przygodę z Qnap'ami. Do usłyszenia:)- gardinia
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Dzień dobry
Witam wszystkich, niedawno zacząłem przygodę z Qnap'ami. Do usłyszenia:)- gardinia
- Post #4
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
[Public Beta] QTS 4.3.2 Build 1202 | x86
Ja mam zaobserwowałem coś dziwnego po zmianie, wgrałem betę 4.3.2.0050 do TS212P i po tym mam problem z odtwarzaniem muzyki przez zewnętrzny sreamer Yamachy. Do tej pory wszystko działało płynnie ( nic nie zmieniałem w ustawieniach serwera multimediów DLNA ) Urządzenie łaczy i rozpoznaje serwer...- gardinia
- Post #137
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)