-
P
Dyskusja Qlocker - atak na Qnapy
Mam zainstalowany. Moge się połączyć. Zaraz sprawdzę. Połączyłem się przez qnapfinde pro. Okazuje się że u mnie port to 7080. Dostałem się. Dzięki.- Putgaw
- Post #26
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
P
U mnie powyżej 20 MB nie ruszyło reszta poszyfrowalo. Dostęp przez adres qnap:8080/cgi-bin/ niemożliwy. Piszę ze brak takich zasobów w sieci.- Putgaw
- Post #24
-
P
Ale to jest z tym związane. Kilka dni temu miałem dostęp. Dzis juz nie.- Putgaw
- Post #18
-
P
Ale jak podaje adres wyskakuje mi od razu komunikat że nie mam dostępu do danych zasobów. Zanim jeszcze podam login i hasło. Mam dostęp tylko przez aplikację z androida i dostęp do udziałów sieciowych. Nie mam dostępu przez www.- Putgaw
- Post #15
-
P
Witam. Czy jest szansa że QNAP weźmie na siebie konsekwencje działań włamywaczy? Czy QNAP znajdzie sposób na odszyfrowanie naszych danych? Po trzecie jak uruchomić dostęp przez www?- Putgaw
- Post #12
-
P
QNAP i FIBARO
Jak ma to działać? Przecież qnap nie obsługuje protokołu ZWAVE. Chyba że coś się zmieniło.- Putgaw
- Post #3
- Forum: Aktualności z branży i informacje prasowe
-
P
Dyskusja Nie widać NAS w otoczeniu sieciowym WIN7
Ja też miałem taki problem. W eksploratorze windows-a wpisałem \\adres qnapa\ <ENTER> Wyskoczyły mi wszystkie zasoby sieciowe qnapa.- Putgaw
- Post #35
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
P
Dyskusja DLNA QTS 4.3 Problem
Na moim HS-251+ wbudowany DLNA działa ok no pozatym że nie widzi dysków zewnętrznych. Muszę do nich napisać o tym problemie. Czy ktoś może wie jak rozwiązać problem niekompatybilnego starszego Codex Packa, który pojawił się po aktualizacji?- Putgaw
- Post #27
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
P
Dyskusja Transkodowanie - o co w tym chodzi
Jeśli chodzi o ipada to ja mam zainstalowany(na ipadzie) program QFiles, wybieram film, a później transkoduj do np 720p(prawie nigdy nie wybieram Oryginalny Plik) i już. Wymagane zainstalowane na QNAP-ie Codex Pack w wersji najlepiej 4.2.3. Jeśli chodzi o telewizor na QNAP-ie mam zainstalowany...- Putgaw
- Post #23
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
P
Hej.
Lepiej późno niż wcale. Witam wszystkich i pozdrawiam.- Putgaw
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
P
Download [Beta 2] QTS 4.3.3.0136 Build 0328 | ARM & x86 !~ TS-X28/TAS-X68
Dzięki Mariusz. Staram się śledzić forum na bieżąco, ale nie zawsze mi wychodzi. Pozdro -
P
Download [Beta 2] QTS 4.3.3.0136 Build 0328 | ARM & x86 !~ TS-X28/TAS-X68
Czy wiecie kiedy można się spodziewać aby Beta przestała być betą? -
P
Wiedza myQNAPcloud - czyli QNAP w internecie... (przekierowanie portów)
Witam. Życie bez poblemów to nudne życie, tak więc do niedawna NAS wymuszał na routerze przy pomocy UPnP przekierowanie portu 8080 na zewnątrz, teraz jednak port zmienił się na 8082. Gdzie w NAS-ie można skonfigurować UpnP' aby okiełznać te zmiany w przyszłości i przywrócić 8080.- Putgaw
- Post #146
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
P
Dyskusja Folder multimedialny - nie mogę założyć
No to ja już ja nie pomogę. Też tak mam, ale działa. przykro mi.- Putgaw
- Post #13
-
P
Na pewno dane dodyczą dysku wewnętrznego?- Putgaw
- Post #11
-
P
Teraz pozostaje kliknąć ołówek przy katalogu który nas interesuje i w EDYTUJ WŁAŚCIWOŚCI zaznaczyć FOLDER MULTIMEDIÓW i OK. Uwaga działa tylko w przypadku dysków wewnętrznych.- Putgaw
- Post #9
-
P
Instruktaż/Tutorial Dodatkowe źródła paczek qpkg (3rd party store)
Dzięki. Czyli nie wszystkie aplikacje są dostępne dla mnie. Pozdrawiam. -
P
Instruktaż/Tutorial Dodatkowe źródła paczek qpkg (3rd party store)
Witam jestem na stronie Qnap Club Store , gdy chcem pobrać aplikację w sekcji Download links podane są chyba modele Nas-ów. Niestety nie ma mojego. Mam HS-251+. Czy mogę zapomnieć o ściąganiu czy któraś aplikacja podpasi? no i jak wygląda sprawa wiarygodności aplikacji na wymienionej stronie... -
P
Czy dany katalog widoczny jest w PANEL STEROWANIA ---> FOLDERY WSPÓŁDZIELONE ?- Putgaw
- Post #7
-
P
Dyskusja Zaawansowane udostępnienie podfolderu
Podłączam się do pytania. Też chciałbym poznać rozwiązanie zagadnienia.- Putgaw
- Post #2
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD