-
Dyskusja Exfat nie działa
P.S o co chodzi z MAC ? tylko mi pozostaje wniosek o zwrot. co raz bardziej podoba mi się qnap obsługa i działanie... Przekonywali mnie do zakupu qnap zamiast S bo jest support , szybki helpdesk etc , a S po prostu działa bez ciągłego pisania do helpdesku , dziwne podejście do...- djwhite1988
- Post #7
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
to jest rozwiązanie problemu ? kazali zapłacić za licencję która i tak nie działa ?- djwhite1988
- Post #5
-
Napisali mi ze mam czekac na nowy QTS. no chyba nieporozumienie.- djwhite1988
- Post #3
-
Witam nie działa licencja exfat kupiona na qnap. Ktoś miał podobne problemy ? licenja kupiona , aktywna, widoczna jest w nasie ale po podłączeniu dysku pisze ze mam wykupić licencje i nie działa jako exfat / jest nie widoczny nośnik Nas ts469l Firmware 4.3.4- djwhite1988
- Temat
- działa exfat kompatybilność
- Odpowiedzi: 6
-
Dyskusja Uśpienie Nas
Ok sprawdzę.- djwhite1988
- Post #14
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Uśpienie Nas
Nie bo dopiero poznaje tego Nas i uczę sie. Sprawdzam co mogę potrzebować a co nie.- djwhite1988
- Post #12
-
Dyskusja Uśpienie Nas
Proszę to są aplikacje które mam.- djwhite1988
- Post #10
-
Dyskusja Uśpienie Nas
Tak wsparcie się kończy w sumie mi napisali ze już nie wspierają :/ tak chodzi mi o usypianie całego systemu wg godzin. Coś go blokuje :/ jak mam wiedzieć która aplikacja dokładnie ? Hybrid backup mam usunięte i nie używam. Nic w bios nie było robione- djwhite1988
- Post #8
-
Dyskusja Uśpienie Nas
Jestem świeży w temacie. Z góry przepraszam. Jak uzyskać logi ?- djwhite1988
- Post #3
-
Dyskusja Uśpienie Nas
Witam mam problem z uśpieniem serwera mam ustawiony harmonogram zasypiania natomiast serwer idzie spac i odrazu się budzi. nie widać żeby jakieś funkcje aplikacje były włączone. co jest nie tak ? Nas ts469l Firmware 4.3.4- djwhite1988
- Temat
- konfiguracja systemu nas
- Odpowiedzi: 13
-
Witam
Witam djwhite mam nadzieje ze forum mi pomoże w rozwiązaniu problemów- djwhite1988
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!