1. M

Archiwum Qmail agent dziwne wyświetlanie czcionek

Witam Proszę o zerknięcie na załącznik. Jak można poprawić wyświetlanie interfejsu. Czcionka jest mało widoczna, poszarpana . Pozostałe aplikacje qnap, interfejs wyświetla się bezbłędnie.
  2. M

Dyskusja Logi systemowe, ostrzeżenia

Witam Dzisiaj przyszło mi powiadomienie W załączniku zrzut ekranu. Nie są to czasem połączenia z sieci lokalnej ( prócz tych kilku dolnych) ? Jak można się uchronić przed włamaniem ? Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3 Model serwera: QNAP TS-253A
  3. M

Dyskusja QmailAgent w nowej karcie

Witam Zainstalowałem QmailAgent. Qmail agent mogę włączyć tylko o zalogowaniu się do centrum QTS. Wtedy inne pierdoły zajmują mi cenne miejsce. Czy można odpalić w przeglądarce samo QmailAgent tak samo jak np PhotoStation w nowej karcie bez potrzeby logowania się do głównej strony QTS? Wersja...
  4. M

Pomoc Problem z DDNS myqapcloud w LTE Cyfrowy Polsat, Plus

Witam Jakiś czas temu miałem problem z dostępem z zewnątrz do mojego nasa. Internet mam LTE w Cyfrowym Polsacie. Przy próbie ustawienia wyskakiwały takie błędy jak w załącznikach. @apofis poświęcił mi dużo czasu na rozwiązaniu problemu. Bardzo dziękuje. Rozwiązanie jest bardzo proste. Wystarczy...
  5. M

Dyskusja Plex , jaka wtyczka do polskich opisów

Witam Kilka dni temu zakupiłem qnapa. Nie podoba mi się Video Station w stosunku do tego co miałem na S. Zainstalowałem więc Plex. Niestety nie wiem jak zmusić go do pobrania opisów, okładek w języku polskim. Szukałem w ustawieniach i nie widzę nigdzie takiej opcji. Proszę o informację...
  6. M

Dyskusja Opuszczenie kanału beta

Witam Wcześniej korzystałem z S.Jutro powinienem otrzymać qnap ts-253A. Czytałem dużo o nowym beta qts 4.3 i bardzo mi się podoba. Czy jeśli wgram sobie betę można potem po otrzymaniu finalnej wersji zrezygnować z kanału beta i używać wersji publicznej ?
  7. M

Archiwum Onedrive i google drive jak synchronizują dane po zmianie nazwy pliku

Witam Jestem użytkownikiem S ale mam pytanie odnośnie qnap. Wczoraj w S włączyłem sobie synchronizację z google drive i onedrive. Niestety zarówno google drive i jak onedrive S zepsuło. Zsynchronizowałem kilkaset plików. Po zmianie nazwy folderu bezpośrednio przez stronę...