-
Dyskusja Po ekranie logowania, nie może QNAP załączyć pulpitu
Cześć, dzień chyba bez problemu to dzień stracony. Od wczoraj mam dziwny taki problem nie mogę się zalogować do pulpitu QNAPA, wpisuje adres QNAP prosi mnie o hasło i o login i potem następuje to Mogę czekać i czekać i nic. Dostęp do plików spod Samby mam, nawet działą VPN. bo mogę się...- wnuczus
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 14
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Plex media server, This server is not powerful enough to convert video.
Cześć, moi Bohaterzy ostatnio świetnie mi pomogliście, ale teraz niestety chyba nie da rady. Jak kupowałem qnapika zastawiałem się po co mi mocniejsza maszyna teraz już wiem.. Gdy próbuje coś po DLNA wysłać z Plexa mam ten komunikat. Rozumiem, że może moja maszyna nie dawać rady. Ale i video...- wnuczus
- Temat
- dlna imagemagick plex plex media server
- Odpowiedzi: 23
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Cześć!
Dobry Wieczór, mam na imię Sebastian i Jest to mój pierwszy dysk sieciowy, więc proszę bądźcie dla mnie cierpliwi. Jestem dosyć pojętnym uczniem:) Qnapa używam do celów prywatnych.- wnuczus
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Pomoc Pomoc z konfuguracją serwera VPN oraz klienta
Cześć, to będzie dosyć skomplikowane. Mam internet z PLUSA. Mam publiczne statyczne IP 46.77.74.80 Router od od plusa to IDU 100 nie ma niestety automatycznego przekierowywania portów niestety Do tego routera jest podłączony drugi router, jest on szybszy i na automatyczną konfiguracje portów...- wnuczus
- Temat
- vpn
- Odpowiedzi: 15
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Parę podstawach pytań na temat QNAP 212P(router, prędkość,wysokie użycie procesora)
Cześć!, wczoraj kupiłem w/w dysk sieciowy i mam parę pytań z nim związanym. 1. Czy 80 GB powinno się wrzucać ponad 12 godzin czy to normalna prędkość(większość jpg i filmów mp4) 2. Czy to normalne, że po wrzuceniu tych plików procesor jest obciążony na 90%? 3. Po wgraniu zdjęć i otwieraniu ich...- wnuczus
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 18
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu