1. gekko44

Pomoc Cross-seed

Hej, Mam Portainer wraz z (lokalnie)Radarr+Sonarr+prowlarr+SABnzbd+(zdalnie)ruTorrent i chcę do tego dorzucić Cross-seed (też lokalnie) ale nie mogę zmusić tego cholerstwa do współpracy. Plik konfiguracyjny mam gotowy gdyż udało mi się postawić instancję cross-seed'a na seedboxie (tam gdzie...
  2. gekko44

Dyskusja Brak możliwości zapisu do /config przez docker

Hej, Jestem w trakcie budowy aplikacji *arr na dockerze. Utknąłem po regeneracji Sonarra i Radarra na niemożności zapisu do /config. oraz log [v4.0.12.2823] System.IO.IOException: No space left on device : '/config/asp/a2791bc7-b010-4010-8f33-ed20f88bf531.tmp' at...
  3. gekko44

Dyskusja Przełączanie trybu wyświetlania

Cześć Mam problem podczas oglądania filmów bezpośrednio na QNAP - używając Plex playera na HD station gdzie podczas streamingu do urządzeń wszystko jest ok. Oglądając natywnie jest efekt jakby "traciła" się klatka co sekundę. Poczytałem że powinienem włączyć (w PMS) opcję "Zezwól na...
  4. gekko44

Sprzedam TVS-682 + ram + dyski

Na sprzedaż serwer TVS-682 Cechy sprzedawanego egzemplarza: - cpu - i3-7100 - ram - 64GB (4x16gb 2400 Kingston HyperX) Dokładna specyfikacja TVS-682 - Funkcje - QNAP Zaktualizowany do najnowszej wersji systemu (na czas pisania ogłoszenia 4.4.1.0998) Zakupiony 10.2016 Cena: 6000 (do ew...
  5. gekko44

Archiwum KODI i wyjśćie analogowe

Hej, W jaki sposób sprawić by KODI odtwarzało dźwięk na wyjście analogowe ? Mam tam podłączony transmiter bluetooth do słuchawek i jakkolwiek mogę użyć tego wyjścia w np.Music Station tak nie potrafię go znaleźć w opcjach KODI na HD Station. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2 Build 20160901...
  6. gekko44

Dyskusja Dźwięk przez bluetooth z KODI

Hej, Czy jest możliwość podłączenia słuchawek bezprzewodowych by móc oglądać filmy z KODI tak by nie budzić domowników ? Np Bluetooth lub inny patent ? Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2 Build 20160901 Model serwera: QNAP TS-453A
  7. gekko44

Dyskusja Qnap a Dropbox i hasła dostępu

Hej, QNAP fajny był...jak chodził :) ale do rzeczy - będę go musiał wysłać do serwisu - gdyż, tak po prostu, "się wziął i umarł" :( Nie uruchamia się (z i bez dysków), nie wykazuje żadnych oznak życia (diody itp). nawet po zmianie zasilacza (na inny o takich samych parametrach wyjściowych)...
  8. gekko44

Hej..QNAP fajny był...

Hej, Pozwolę sobie zacytować klasyka : "Qnap fajny był...jak chodził..." - Wczoraj padł TS-451+ (po niespełna miesiącu używania!) i przyszedłem szukać pomocy ... Bez serwisu się jednak nie obejdzie...a stronka leci do ulubionych :)