-
QNAP TS-873A a moduł rozszerzający
Witam, chciałbym kupić jednostkę rozszerzającą do QNAP TS-873A a dokładnie TL-D800C (USB) jednakże nie będzie ona chodziła 24/7 bo potrzebują ją uruchamiać okazjonalnie i tutaj pytanie. Czy ktoś wie czy z poziomu QuTS Hero możliwe jest wyłączenie jednostki rozszerzającej? Dziękuję i pozdrawiam.- goral87
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja problem z instalacją QuTS Hero
Witajcie, mam problem instalacją systemu QuTS Hero na QNAP TS-873A-8G (tak wiem mało ramu ale dołożę go za tydzień max dwa). Podczas inicjalizacji wybieram system QUTS HERO a instaluje się zwykły QTS. Próbowałem na różnych przeglądarkach prywatnych kartach a nawet pod linuxem przez chromium...- goral87
- Temat
- system
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Problem z etykietami w rtorrent
Witajcie, mam problem tworzeniem nowych etykiet w rtorrent -pro 0.9.7.A825 a dokładnie po wpisaniu nowej nazwy etykiety "test" i OK wywaliło mi taki oto błąd Bad response from server: (200 [parsererror,setlabel]) <pre style='display: block; background-color: #3a3839; border-color: #4d4d4d...- goral87
- Temat
- problem rtorrent
- Odpowiedzi: 21
- Forum: Rtorrent 15
-
QNAP TS-451DeU-2G vs 432XU-2G vs TS-469U-SP co wybrać
Witajcie, potrzebuję pomocy w wyborze QNAPa TS-451DeU-2G vs 432XU-2G vs TS-469U-SP. Przeznaczenie Plex, Gitbucket, HBS. Budżet 3-3.5k zł. Montaż tylko i wyłącznie rack. plusem TS-451DeU-2G jest możliwość instalacji dwóch dysków na m.2 sata oraz wielkość/waga plusem TS-432XU-2G jest ilość rdzeni...- goral87
- Temat
- qnap
-
QNAP TS-410U maxymalna pojemność
Witajcie czy ktoś się orientuje lub ma QNAP TS-410U i może mi powiedzieć jaka jest maksymalna pojemność dysków dla tego urządzenia (chcę stworzyć RAID5). Szukałem w googlach ale jakoś nie widzę.- goral87
- Temat
- qnap raid
- Odpowiedzi: 7
-
Archiwum hybriddesk station, plex i brak możliwości sterowania pilotem
Witam, mam QNAPa podłączonego do TV przez HDMI jednakże sam qnap jest w innym pokoju oraz piętrze gdzie pilot nie sięga. Czy jest jakiś sposób aby kontrolować PLEXa w hybriddesk station? (pilot od TV nie daje rady) Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.3.1381 Build 20200729 Model serwera: QNAP...- goral87
- Temat
- hybriddesk plex
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Problem z robieniem kopii zapasowych na drugi NAS
Witam, nie wiem czy to ostatnia aktualizacja popsuła tworzenie kopii zapasowych czy co ale wcześniej miałem ustawione 3 zadania synchronizacji jednokierunkowej (Hybryd Backup Sync) wybranych folderów na drugi NAS (w tej samej sieci lokalnej) i wszystko działało poprawnie a teraz wykonują mi się...- goral87
- Temat
- nas problem
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja rutorrent rescan biblioteki
Witam, czy opcja rescan biblioteki dla plex działa poprawnie w rutorrencie? W ustawieniach jest napisane, że być to w formie host:token więc podałem IP-QNAPA:token z xml i coś nie działa. Czy spotkał się ktoś z podobnym problem? Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.6 0923 Model serwera: QNAP TS-451+- goral87
- Temat
- biblioteki color complete rutorrent
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja rtorrent-pro + SSL = błędy??
Witam, mam ustawione stałe wymuszanie SSL i tylko gdy zaloguję się do rtorrenta-pro (najnowsza wersja) co chwilę sypie mi błędami przeglądarka Vivaldi (najnowsza wersja) a loguję się przez https://IP:6008/ui/rtorrent/ Number Type Date Time Users Source IP Computer name Content...- goral87
- Temat
- rtorrent rtorrent-pro ssl
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Rtorrent 15
-
Witam *
tyle czasu na forum a jeszcze się nie przywitałem a więc ... WITAM- goral87
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
QNAP 2 dyskowy pod kopię z innego QNAPa
Kupię używany 2 dyskowy QNAP bez dysków lub z dyskami Ktoś coś :) -
Archiwum problem z PUSHowaniem commitów do gitlaba w container station
Witam, mam problem z PUSHowaniem commitów do gitlaba zainstalowanego w container station. Aplikacja zainstalowana jest poprawnie. Na początek zmieniłem port 22 na swój przykładowo 12345 jednakże w ustawieniach kontenera gitlaba widzę przekierowanie portu 10022 na 22. Czy można to jakoś zmienić...- goral87
- Temat
- container station
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)