-
Dyskusja problem z odtwarzaniem filmów z serwera po ftp
Witam, Jestem tu nowy odkąd mam nowy serwer 453D mam problem z odpaleniem filmów w programie VLC na windows 10. Do tej porty miałem serwer 212p i tam wszystko działało w tym programie poprzez folder ftp przerzucałem sobie plik do programu i działało. Może ktoś zaproponuje rozwiązanie bym mógł...- Neo1986
- Temat
- filmy ftp media problem windows
- Odpowiedzi: 7
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
Pomoc Problem z widocznością nas w sieci lan(router mikrotik)
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.1161 Model serwera: QNAP TS-212P Witam, mam problem z serwerem nas widoczny jest po ftp ale nie jest widoczny w otoczeniu sieciowym. Windows 7 nie ma problemu ale windows 10 juz tak. Nie wiem czy może coś trzeba zmienić na mikrotiku by był widziany. Dodam...- Neo1986
- Temat
- nas problem ts-212p windows
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
kilka pytań odnośnie nowego qnap
Witam, jestem zmuszony kupić nas bo nie mogę swojego rozbudować wsparcia już nie będzie. Wiec proszę o poradę czym się różnią te 3 modele niektóre mają lepsze proce i więcej ramu i są tańsze ot tych z mniejszą ilością ram i wolniejszymi procami. Chciałem kupić ten pierwszy ale w czym są lepsze...- Neo1986
- Temat
- drugi jeśli plików qnap serwer
- Odpowiedzi: 12
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
kość do QNAP TS-212P
Witam, potrzebuje tanio kupić kość do QNAP TS-212P słyszałem że niektórym się walają.O ile się w moim modelu da wymienić. Nie wiem też jaka max wejdzie ale wystarczy mi 2Gb. -
Najtańszy NAS pod Team Speak
Witam, który z najtańszych NAS-ów wpiera Team Speak. Nie kupuje NAS-a tylko pod kątem tej aplikacji. Pozostałe funkcje które mi potrzeba wspierają wszystkie NAS-y- Neo1986
- Temat
- nas tylko
- Odpowiedzi: 7
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Pomoc TEAMS SPEAK SERWER
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.0154 Model serwera: QNAP TS-212P-PL Witam, mam problem z instalacją serwera Teams speak na qnap pobrałem link z tej o to stronki [ TeamSpeak 3 ] [ 3.0.13.6 ] VOIP server module - Forum des NAS i jest błąd instalacji po 10%. Prosił bym osoby znające o pomoc...- Neo1986
- Temat
- color serwer serwera ts-212p
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja problem z aplikacją Download Station
Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.0 Model serwera: QNAP TS-212P Witam mam problem z programem do P2P. Po zalogowaniu na administratora wyskakują mi komunikaty bym włączył jako administrator. Download Station is currently offline. To use Download Station, please contact the administrator to...- Neo1986
- Temat
- aplikacja download station problem ts-212p
- Odpowiedzi: 5
-
Dyskusja zdalny dostep do aplikacji
Wersja oprogramowania Firmware: 4,2,0 Model serwera: QNAP TS-212P Witam, jak ustawić serwer bym np. w mario mógł grac zdalnie bo obecnie się nie da. Możliwość tylko lokalnie zostaje gdy jestem urządzeniami wewnątrz sieci. Drugie pytanie jak wyłączyć z ekranu logowania aplikację photo station.- Neo1986
- Temat
- color ts-212p zdalny dostęp
- Odpowiedzi: 3
-
Witam
Witam, jestem nowym użytkownikiem posiadającym qnap TS-212P przesiadłem się z zyxela NAS 310s.- Neo1986
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)