1. Neo1986

Dyskusja problem z odtwarzaniem filmów z serwera po ftp

Witam, Jestem tu nowy odkąd mam nowy serwer 453D mam problem z odpaleniem filmów w programie VLC na windows 10. Do tej porty miałem serwer 212p i tam wszystko działało w tym programie poprzez folder ftp przerzucałem sobie plik do programu i działało. Może ktoś zaproponuje rozwiązanie bym mógł...
  2. Neo1986

Pomoc Problem z widocznością nas w sieci lan(router mikrotik)

Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.1161 Model serwera: QNAP TS-212P Witam, mam problem z serwerem nas widoczny jest po ftp ale nie jest widoczny w otoczeniu sieciowym. Windows 7 nie ma problemu ale windows 10 juz tak. Nie wiem czy może coś trzeba zmienić na mikrotiku by był widziany. Dodam...
  3. Neo1986

kilka pytań odnośnie nowego qnap

Witam, jestem zmuszony kupić nas bo nie mogę swojego rozbudować wsparcia już nie będzie. Wiec proszę o poradę czym się różnią te 3 modele niektóre mają lepsze proce i więcej ramu i są tańsze ot tych z mniejszą ilością ram i wolniejszymi procami. Chciałem kupić ten pierwszy ale w czym są lepsze...
  4. Neo1986

kość do QNAP TS-212P

Witam, potrzebuje tanio kupić kość do QNAP TS-212P słyszałem że niektórym się walają.O ile się w moim modelu da wymienić. Nie wiem też jaka max wejdzie ale wystarczy mi 2Gb.
  5. Neo1986

Najtańszy NAS pod Team Speak

Witam, który z najtańszych NAS-ów wpiera Team Speak. Nie kupuje NAS-a tylko pod kątem tej aplikacji. Pozostałe funkcje które mi potrzeba wspierają wszystkie NAS-y
  6. Neo1986

Pomoc TEAMS SPEAK SERWER

Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.0154 Model serwera: QNAP TS-212P-PL Witam, mam problem z instalacją serwera Teams speak na qnap pobrałem link z tej o to stronki [ TeamSpeak 3 ] [ 3.0.13.6 ] VOIP server module - Forum des NAS i jest błąd instalacji po 10%. Prosił bym osoby znające o pomoc...
  7. Neo1986

Dyskusja problem z aplikacją Download Station

Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.0 Model serwera: QNAP TS-212P Witam mam problem z programem do P2P. Po zalogowaniu na administratora wyskakują mi komunikaty bym włączył jako administrator. Download Station is currently offline. To use Download Station, please contact the administrator to...
  8. Neo1986

Dyskusja zdalny dostep do aplikacji

Wersja oprogramowania Firmware: 4,2,0 Model serwera: QNAP TS-212P Witam, jak ustawić serwer bym np. w mario mógł grac zdalnie bo obecnie się nie da. Możliwość tylko lokalnie zostaje gdy jestem urządzeniami wewnątrz sieci. Drugie pytanie jak wyłączyć z ekranu logowania aplikację photo station.
  9. Neo1986

Witam

Witam, jestem nowym użytkownikiem posiadającym qnap TS-212P przesiadłem się z zyxela NAS 310s.