-
Czy ktoś w swoim NASie używa już 18TB dysk WD Ultrastar?
Cześć, Czy ktoś w swoim NASie używa już 18TB dysk WD Ultrastar? Chodzi mi o Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - WUH721818ALE6L4 / 0F38459. Sprawdziłem listę kompatybilności i na niej tego dysku jeszcze nie ma. Support odpisał mi, że tego dysku jeszcze nia liście kompatybilności nie ma...- SushiMan
- Temat
- dysk wd
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja rTorrent Pro - sortowanie alfabetyczne etykiet
@Silas Mariusz, nie wiem czy wiesz, ale może wiesz, tylko nie zwracasz na to uwagi, że etykiety nadawane w aplikacji ściąganym torkom nie sortują się alfabetycznie, tylko tak jakoś nie sortują się wcale - jest to po prostu jakaś nielogiczna sieczka. Wobec powyższego zgłaszam wniosek...- SushiMan
- Temat
- brak rtorrent
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Rtorrent 16
-
Pomoc rTorrent Pro - czy instaluje się inaczej niż rTorrent free?
Wpadłem ostatnio na pomysł wsparcia pracy @Silas Mariusz i zakupiłem rTorrent-Pro. Instalowałem go kilka razy, ale niestety nie działa i teraz mam pytanie: czy rTorrent Pro instaluje się inaczej niż poprzednie wersje free? Pytam bo po zainstalowaniu rTorrent Pro nie widzę użytkownika rtorrent...- SushiMan
- Temat
- brak rtorrent
- Odpowiedzi: 9
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja rTorrent na 4.3.4 - pytanie o działanie
W związku z moim planowanym na weekend udpate fw z 4.2.2 do 4.3.4, mam pytanie do użytkowników fw w wersji 4.3.4 - najlepiej 0483. Jak Wam się sprawuje rTorrent? W logu poprawek do fw 4.3.3 widzę, iż powtarzający się błąd: "(warn) rtorrent: watchdog svc: monitorix is down. Relaunching..." został...- SushiMan
- Temat
- 4.3.4 rtorrent
- Odpowiedzi: 3
-
Dyskusja Serwowanie plików filmów DVD i BR z serwera na TV, laptopa etc. - lokalnie i na zewnątrz
Cześć wszystkim, swój serwer wykorzystuję przede wszystkim do przechowywania backupów oraz do serwowania wszelkich niezbędnych do pracy plików sobie i kilku innym osobom. Teraz jednak wpadłem na pomysł aby wykorzystać jego możliwości multimedialne. No i ponieważ nie mam w tym zakresie...- SushiMan
- Temat
- color filmy plików serwer multimediów serwera
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Dyskusja Niedziałający rtorrent po update QTS jak i po downgrade QTS
Dobry wieczór wszystkim, mam problem z rtorrentem 0.9.6-0422_x86 na swoim TS-853A. Mianowicie zupełnie niepotrzebnie i trochę z rozpędu kliknąłem akutualizację systemu do wersji 4.2.2.20161102. Po tym zupełnie przestał mi działać rtorrent. Nie było możliwości wywołać /setup, /ui, a /ui/rtorrent...- SushiMan
- Temat
- downgrade qts rtorrent ts-853a update
- Odpowiedzi: 14
-
Cześć ;)
w końcu do Was dołączyłem, chociaż pierwszego QNAPa miałem już dawno temu, potem zdezerterowałem i wykorzystywałem tylko chmury. Teraz zrobiłem come back i mam znów świeżutkiego QNAPa :)- SushiMan
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)