-
Dyskusja [Owncloud] konfiguracja ostrzeżeń
Cześć jestem po dziwnej awarii qnap Container Station usunęło mi contenery dotyczące owncloud. Niestety musiałem uruchamiać wszystko od początku. Potrzebuję pomocy, gdyż nie nawidzę żadnych błędów i ostrzeżeń. Mam uruchomiony owncloud w kontenerze, wszystko działa ok. ale nie potrafię poradzić...- Speyson
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Po aktualizacji brak dostępu do OwncloudX.
Zaktualizowałem QNAP TS253D do wersji QTS 5.1.6.2722 Build20240402 Zaktualizowałem phpMyAdmin 5.2.1.1 Zaktualizowałem MariaDB 10 1.0.6.33 OwncloudX w panelu AppCenter jest uruchomiony ale po kliknięciu otwórz nie mogę się do niego dostać z poziomu przeglądarki otrzymuję komunikat „Ta witryna...- Speyson
- Temat
- serwer www
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
Pomoc ownCloud na serwerze MariaDB problem z połączeniem
Witam, ostatnio do małego biura kupiłem QNAP TS-253D, chcę zainstalować na nim ownCloud w połączeniu z bazą MariaDB. Zainstalowałem ownCloud, zainstalowałem MariaDB i z kreatora utworzyłem bazę. Proszę o radę jak podłączyć tą bazę do ownClouda. W utwórz konto administratora wpisałem swoje...- Speyson
- Temat
- https mariadb owncloud ts-253d
- Odpowiedzi: 34
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
Jaki QNAP do chmury + szyfrowane połączenie.
Witam, potrzebuję QNapa do małego biura. Ma być on w szczególności wykorzystywany jako chmura z racji, że pracownicy są porozrzucani po Polsce. Najbardziej zależy mi na bezpieczeństwie plików, a dokładnie o zabezpieczeniu się przed włamaniem. Czytałem już o Boxcryptorze, który szyfruje pliki...- Speyson
- Temat
- jeśli plików qnap szyfrowanie
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)