1. Speyson

Dyskusja [Owncloud] konfiguracja ostrzeżeń

Cześć jestem po dziwnej awarii qnap Container Station usunęło mi contenery dotyczące owncloud. Niestety musiałem uruchamiać wszystko od początku. Potrzebuję pomocy, gdyż nie nawidzę żadnych błędów i ostrzeżeń. Mam uruchomiony owncloud w kontenerze, wszystko działa ok. ale nie potrafię poradzić...
  2. Speyson

Dyskusja Po aktualizacji brak dostępu do OwncloudX.

Zaktualizowałem QNAP TS253D do wersji QTS 5.1.6.2722 Build20240402 Zaktualizowałem phpMyAdmin 5.2.1.1 Zaktualizowałem MariaDB 10 1.0.6.33 OwncloudX w panelu AppCenter jest uruchomiony ale po kliknięciu otwórz nie mogę się do niego dostać z poziomu przeglądarki otrzymuję komunikat „Ta witryna...
  3. Speyson

Pomoc ownCloud na serwerze MariaDB problem z połączeniem

Witam, ostatnio do małego biura kupiłem QNAP TS-253D, chcę zainstalować na nim ownCloud w połączeniu z bazą MariaDB. Zainstalowałem ownCloud, zainstalowałem MariaDB i z kreatora utworzyłem bazę. Proszę o radę jak podłączyć tą bazę do ownClouda. W utwórz konto administratora wpisałem swoje...
  4. Speyson

Jaki QNAP do chmury + szyfrowane połączenie.

Witam, potrzebuję QNapa do małego biura. Ma być on w szczególności wykorzystywany jako chmura z racji, że pracownicy są porozrzucani po Polsce. Najbardziej zależy mi na bezpieczeństwie plików, a dokładnie o zabezpieczeniu się przed włamaniem. Czytałem już o Boxcryptorze, który szyfruje pliki...
  5. Speyson

Cześć

Witam forumowiczów.