1. G

Pomoc dysk SAS dla ts-251

Cześć, czy jest możliwość w jakiś sposób podłączyć dysk SAS do TS251? jakieś przejściówki, adaptery? 1646740108
  2. G

Dyskusja POTRZEBNA PILNA POMOC! zniknęły mi wszystkie pliki!

Cześć, Właśnie odkryłem że zniknęły mi wszystkie pliki z dysku, NAS jest jakby wyzerowany, zniknęły wszystkie pliki z Multimediów, home, a nawet dysku podłączonego po USB. Jeszcze przed południem wszystko było! Nic nie robiłem w tym czasie. PROSZĘ O POMOC, nie wiem co potrzebujecie żeby mi...
  3. G

Dyskusja Wystawienie NAS TS-251 na świat

Cześć, Chciałbym zmienić konfiguracje mojej sieci domowej tak aby serwer NAS był urządzeniem brzegowym i bezpośrednio do niego był podłączony kabel od operatora. Internet jaki posiadam to standardowe udostępnienie za NATem operatora, ale może kiedyś postaram się o zewnętrzny adres IP dlatego już...
  4. G

Dyskusja Uruchomienie xeams

Cześć, Czy chciał bym na moim nowiutkim NAS zainstalować serwer poczty, zdecydowałem się na Xeams, problem polega na tym że prócz zainstalowania tego z repozytorium nie wiem co dalej zrobić. :( Klikam otwórz w aplikacjach i wywala mi że nie ma czegoś takiego jak <mójadres>:5272 Ta witryna...