1. GOLDEN

Dyskusja Jak dodać nowy dysk jako wolumin?

Witam. Panie i panowie dopadła mnie pomroczność jasna. Do tej pory używałem NAS'a z 4 dyskami: 1 SSD 128GB - system 2 HDD 2TB dane wolumin statyczny 3 HDD 2TB dane wolumin statyczny 4 HDD 2TB dane wolumin statyczny W związku z tym tematem Pomoc - Brak opcji ODZYSKAJ zarówno w TS-228 jak...
  2. GOLDEN

Archiwum Brak opcji ODZYSKAJ zarówno w TS-228 jak TS-451+

Witam. Postaram się przedstawić mój problem jak najlepiej potrafię. Kolega posiada QNAP TS-228 (firmware z tego co pamiętam 4.3.6) i pewnego dnia jego dyski przestały być widoczne w File Station oraz otoczeniu sieciowym. Dodatkowo komunikat w błędach "[Storage Manager] Volume/Storage pool is...
  3. GOLDEN

Dyskusja rtorrent-Pro klient na Android

Witam Możecie polecić sprawdzonego klienta na androida do łączenia się ze swoim rtorrentem zainstalowanym na QNAP? Jeżeli aplikacja spoza sklepu to podrzućcie działający link proszę. Pozdrawiam GOLDEN!!!
  4. GOLDEN

NAS - ostatnie wątpliwości przed decyzją.

Witam Przymierzam się do kupna NAS'a już kolejny raz, tym razem może się uda. Teraz jeżeli pozwolicie opisze swoje, potrzeby, dlaczego tak, a nie inaczej i zadam pytania, aby rozwiać resztę wątpliwości. Budowa samodzielnie czegokolwiek odpadła na starcie już jesienią i dlatego też znałem się...
  5. GOLDEN

Witam

Witam wszystkich.