-
Archiwum Sieć tcp/ip
W sieci drugi serwer ts-464, serwer www właczony,porty potrzebne pootwierane na ruterze, maria10db wlaczony i tcp/ip oraz port 3307 w nim też, qphpmyadmin działa po lan-ie- mozna sie zalogować, ale po stałym zewnetrzym ip nie.Pierwszy serwer na porcie 3306 działa i po lanie i po zewnetrzym bez...- prozak64
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Nowy dysk twardy.
Czy mogę wymienić jeden z dysków hdd 3.5 na nowy o tej samej pojemności ale innej firmy? Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.4 0695 Build 20180830 Model serwera: QNAP TS-253A XX-XXX- prozak64
- Temat
- dysk nowy ts-253a
- Odpowiedzi: 6
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja Kamera zewnętrzna 360
Witam. Mam zamiar zakupić kamerę Kamera Zewnętrzna POE IP Obrotowa ZOOM x22 ORLLO BESTCAM R2 sprawdziłem listę kompatybilnych kamer, i nie ma na liście . Może ktoś ma kamery tej firmy skonfigurowane z serwerem Qnap i mógłby podzielić się informacją: Czy da się skonfigurować, bo kamera ma...- prozak64
- Temat
- color dostęp działa kamera kompatybilność
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Dyskusja Problem z połączeniem z serwerem www z zewnątrz
Witam. Zmieniłem dostawcę internetu i mam światłowód, i nie mogę z zewnątrz otworzyć swoją stronę www. Na prośbę dostawca swój ruter w trybie bridge, na swoim ruterze przekierowałem porty, domenę też przekierowałem na stałe IP które mi przydzielili i nie mogę otworzyć z zewnątrz tej strony www...- prozak64
- Temat
- networking problem www z zewnątrz
- Odpowiedzi: 16
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Certyfikat ssl aby obsługiwał domenę
Wygenerowałem certyfikat z nazwą domeny w Comodo i gdzie mam umieścić na serwerze który udostępnia kilka stron www? Tzw instalacja i konfiguracja certyfikatu dla apache. Proszę o pomoc. Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.0299 Build 20170901 Model serwera: QNAP TS-253A- prozak64
- Temat
- certyfikat ssl ts-253a
- Odpowiedzi: 17
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
Pomoc Notes Station i blokująca reklama
Witam. Próbuje przejść dalej, ale nie mogę tego okna w żaden sposób skasować jak na scenie To jeden z dwóch problemów którego nie mogę rozwiązać. Ktoś wie jak to przejść? Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2-20161102 Model serwera: QNAP Ts253A Problem rozwiązany, ad muncher blokował.- prozak64
- Temat
- color konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu