1. RafalLenarczyk

Sprzedam Sprzedam Qnap TS-873 16gb ram / bez dysków

Sprawny , powód - zmieniam sprzęt , preferowany odbiór osobisty , cena 4k , jest możliwość sprawdzenia na miejscu , w zestawie urządzenie + przewód zasilający , kontakt tel 793771406 ew email rafisagatm@gmail.com
  2. RafalLenarczyk

Dyskusja Mały skrypt PS1 do naprawy video

Protip : mając dużą bibliotekę filmów , seriali jeżeli przerobimy je na np mp4 lub inny format czasem się zdarzy że video jest uszkodzone tj. w np emby zatrzyma się po kilku minutach ale w playerze Windows wszystko jest ok . Szukałem i znalazłem może innym się przyda : szukałem programu ...
  3. RafalLenarczyk

Dyskusja Proszę o poradę w sprawie GIT / SVN

Witam Pytanie mam nie wiem co wybrać na jakie oprogramowanie docelowo postawić Chodzi mi o kontrolę wersji piszę w PHPStorm i w Visual Studio i chciałbym mieć kontrolę wersji plików źródłowych ale 1)na Qnapie 2)możliwość zarządzania przez WWW 3)żeby REPO było podmontowane do zasobu widzianego...
  4. RafalLenarczyk

Dyskusja Serwer coś ala TeamViewer ? na qnap TS-563 z 6GB ram ?

Witam szukam jakiegoś rozwiązania , programu , serwera żeby można było zainstalować na qnapie (TS-563) 6Gb ram Który robił by za serwer do zdalnej administracji czyli na kliencie mam zainstalowany program (nie wiem jaki teamviewer - coś takiego) w którym mam wpisany adres serwera...
  5. RafalLenarczyk

Dyskusja Pomoc w zrozumieniu Puli :)

Witam Mam Qnap ts-563 - docelowo wchodzi do niego 5xhdd . Na chwilę obecną jest 1 hdd 4tb Seagate NAS ST4000VN000 Niestety wszystko co dobre się szybko kończy (jak ilość wolnego miejsca w NAS) , dlatego chcę go rozbudować o kolejny dysk 4tb i później kolejny itd .. i teraz pytanie Dysk mam w...
  6. RafalLenarczyk

Witam

Wszystkich :)