1. WOLAK

Wiedza Qmail Agent dalej niebiezpieczny dla poczty HOME.PL

Problem polega na tym ze jak skonfigurujemy pocztę w Qmailagent to przy synchronizacji usuwa katalog wysłane, i tworzy swój własny katalog SEND w katalogu moje foldery , mało tego w stworzonym folderze znajdziemy tylko ostatnie 99 wysłanej poczty, resztę usuwa z serwera. Niestety ni jak się...
  2. WOLAK

Dyskusja Dysk USB I usunięcie dysku w panelu sterownia

Witam serdecznie w w Panelu sterowania jest w ustawieniach dysku zewnętrznego opcja usunięcia dysku znika on wtedy z systemu. po odłączeniu dysku i do komputera z WINDOWSEM okazuje się ze nie ma żadnej partycji. instalką windy przywróciłem partycje. Moje pytanie czy skoro można przez GUI...
  3. WOLAK

Dyskusja Firewall w GUI

Witam serdecznie czy można blokować porty we/wy na interfejsie LAN ? Na konsoli telnet SSH pewnie tak, ale czy można na panelu graficznym w NAS ?? bo mam router który w którym jak przekieruje ruch na świat no NAS-a, to albo przepuszcza wszystkie porty na świat, albo wszystkie blokuje. Moje...
  4. WOLAK

Pomoc QmailAgent - pomoc

Witam serdecznie Zanim wpiszecie SMTP IMAP swojej poczty do qmailAgent zróbcie jakąś porządną kopie poczty, dlaczego ??\ Bo miałem taki przypadek. Posiadałem pocztę na serwerach home.pl po wpisaniu SMTP i IMAP do Qmaila rozpoczeła sie synchronizacja Jakie było moje niezdziwienie jak okazało...
  5. WOLAK

Dyskusja Qmail Agent przywrazanie bazy maili

Witam serdecznie mam pewien problem ponieważ zrezygnowałem z serwera na home.pl i postawiłem swój na TS-253A i do zrzucenia poczty użyłem właśnie qmail agenta. Niestety po przepisaniu serwera poczty z serwera home na domene zawartość poczty na serwerze home został skasowany i utworzony na...
  6. WOLAK

Dzień dobry

dzieńdobry