-
Archiwum Przywrócienie Surveillance Station do ustawień fabrycznych
Cześć, Czy wiecie w jaki sposób można przywrócić Surveillance Station do ustawień fabrycznych? Próbowałem reinstalować aplikację z poziomu App Center, ale nie powoduje to usunięcia obecnych ustawień Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3 Build 20010901 Model serwera: QNAP TS-251 Odpowiem sam...- fisher
- Temat
- surveillance surveillance station
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Bardzo duża ilość połączeń do downloads.qnap.com
Cześć, Zauważyłem w swoim panelu OpenDNS bardzo dużą liczbę połączeń do hosta downloads.qnap.com. Od 6 maja do dzisiaj NAS odpytał DNS o adres downloads.qnap.com ponad 65tyś razy. Tylko dzisiaj ponad 2,6 tyś Czy ktoś zaobserwował takie, dość dziwne, zachowanie w swojej sieci? Wersja...- fisher
- Temat
- dns networking qnap
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Downgrade paczki QPKG (Surveillance Station)
Mam podejrzenie, że nowe wersje SS wniosły pewne bugi i chciałem wrócić do jednej z poprzednich wersji aby zweryfikować problem. Jak najlepiej to zrobić? Podejrzewam, że należy wyszukać binarkę z https://download.qnap.com/QPKG/ i ręcznie zainstalować? W jaki sposób można wyszukać konkretnego...- fisher
- Temat
- app center downgrade qpkg surveillance surveillance station
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Cześć
Witajcie maniacy Przywitałem się już co prawda w innym poście, ale piszę tutaj, żeby zniknęła ta denerwująca tabelka z konfiguracją konta ;-)- fisher
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Pomoc 4K-4042IRKS - kilka pytań odnośnie kamery
Jest to mój pierwszy post więc chciałbym przywitać wszystkich forumowiczów. Zakupiłem kamerę 4K-4042IRKS w firmie MERX i mam co do niej kilka pytań na które nie znalazłem odpowiedzi: Kamera została poprawnie dodana do SS, jednakże nie umiem zmusić SS, żeby rozpoczynał nagrywanie po wykryciu...- fisher
- Temat
- ftp surveillance station
- Odpowiedzi: 28
- Forum: Monitoring NVR: QVR Pro, QVR Elite, Surveillance