-
Dyskusja Problem z uruchomieniem VS
Witam, mam problem z uruchomieniem VS ale tylko jak połączę się przez jeden adres IP (QNAP podłączony do sieci przez obydwa LAN-y). Jak zaloguję się przez drugi IP to problem nie występuje. Po uruchomieniu VS będąc w QTS na feralnym IP uruchamia się ekran logowania, po kliknięciu w login i...- lolo
- Temat
- color problem virtualization station
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
TS-251 4G
Sprzedam TS-251 4G. Dla forumowiczów 90zł zniżki. Nie wystawiam FVat. Preferuje odbiór osobisty (Wawa). Qnap TS-251 4G W sumie to mam z niego kość 1GB jeśli dla kogoś 4 to za dużo/drogo. Podobnie z TS-453Be mam kość 2GB... jak komuś wystarczy i woli taniej to też mogę podmienić. -
Archiwum QVR Pro Problem z dodaniem kamer
Witam, udało się komuś okiełznać QVR Pro? Zainstalowało się wszystko bez problemów, dodałem przestrzeń nagrywania też bez problemów i na tym koniec. Żadna próba dodania nowej kamery się nie powiodła. Mam dodane dwie kamery w Surveillance Station, które działają jak powinny, ale próba dodania ich...- lolo
- Temat
- problem qvr
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Nie uruchamia się Container Station
Jak w temacie, niby zainstalowało się OK, tylko nie chce się uruchomić, kręci się cały czas kółeczko "ładowanie" i tyle. Zostawiłem na całą noc, bez zmian. Restart NAS-a nie pomaga, odinstalowanie i ponowne zainstalowanie Container Station także. Ktoś ma jakiś pomysł? Wersja oprogramowania...- lolo
- Temat
- awaria / nie startuje color container station ts-251
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)