-
TS-473 vs. TVS 473e - po co HDMI?
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem dokupienia drugiego NAS-a. Rozważam pomiędzy TS-473 i TVS-473e. Dylemat (spowodowanym różnicą w cenie) wiąże się ze złączem HDMI. Mam z tym związane pytania. Na ile jest ono potrzebne (niezbędne): 1) w sytuacjach awaryjnych, np. dostęp do BIOS-u i ustawień; no...- Srokacz
- Temat
- hdmi ts-473
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja Zmienione nazwy plików w Download Station
Cześć, Mam takie zjawisko przy pobieraniu przez Download Station. Czasami wychodzi taka sieczka z plików, że trudno cokolwiek z tym zrobić. Nieraz cała ściągnięta paczka jest w porządku, a innym razem część plików (lub wszystkie) mają takie nazwy jak na obrazku: Kolega Pete67 już raz o tym...- Srokacz
- Temat
- download download station nazwy
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Pomoc hard resetting link
Dzień dobry Forumowicze, Niedawno uruchomiłem narzędzie Diagnostic Tool a w nim Kernel Log Analyser. Uzyskałem komunikat: Od tamtej pory (około 2 tyg.) podana wartość nie uległa zmianie. Również uruchomiony HDD Stress Test nie wykazał żadnych błędów. Wartości SMART dobre. Pytanie. Czy...- Srokacz
- Temat
- color dysku link problem pule i woluminy
- Odpowiedzi: 4
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Nieznajomy się wita.
Dzień dobry, Jestem dziesięciomiesięcznym, raczej szczęśliwym posiadaczem QNAP TS-431P. A tak poza tym to hoduję króliki. Pozdrawiam serdecznie Marcin- Srokacz
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!