1. J

Dyskusja QNAP TS-228 - po zalogowaniu zatrzymuje się na niebieskim ekranie ładowanie

QNAP TS-228 - po zalogowaniu przez www zatrzymuje się na niebieskim ekranie ładowanie. Upgrade i downgrade firmware przez QnapFinder działa. Dodatkowo informacja o zapełnionej lub nieprawidłowym stanie pamięci masowej. Chwilowo nie mam dostępu fizycznego do sprzętu. SSH aktywne, mogę się...
  2. J

Archiwum Wyłączona funkcja przycisku reset a zapomniane hasło

Witam, czy ktoś z Was miał okazję przetestować działanie funkcji wyłączania przycisku reset? Nie działa tylko ten 3s czy 10s również? Jeżeli zapomniano hasło admina a funkcja przycisku reset wyłączona to istnieje inna możliwość dostępu do danych ? Pozdrawiam Wersja oprogramowania Firmware...
  3. J

Dyskusja Qsync kilka folderów a wersjonowanieNa dzien dzisiejsz

Na dzień dzisiejszy Qsync obsługuje wersjonowanie jedynie w folderze domowym. W przypadku synchronizacji kilku folderów z wersjonowaniem można np. utworzyć kolejnego użytkownika przeznaczonego do synchronizacji danego katalogu. Może jednak ktoś z Was posiada jakiś ciekawszy sposób ? Wersja...
  4. J

TS-251-8G

Sprzedam TS-251-8G, 2 lata gwarancji, faktura VAT lub paragon. Cena 1080 zł.
  5. J

TS-253A-8G + 1TB Seagate IRONWOLF

Sprzedam TS-253A-8G + 1TB Seagate IRONWOLF za 1950 zł, bez dysku 1820 zł. 2 lata gwarancji, faktura lub paragon.
  6. J

Porównanie TS-251-8G vs TS-253A-8G - rózne zastosowania

Zamontowałem już sporo różnych modeli Qnap u klientów, ale teraz czas na zakupu własnego. Nie mogłem się zdecydować, który wybrać, czy warto dopłacać około 700zł do droższego modelu, więc kupiłem obydwa, jeden z nich będzie do sprzedania w dobrej cenie :) Osobiście na pewno porównam szybkość...
  7. J

Witam wszystkich.

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.