1. totopol

Dyskusja HBS 3 i HybridMount z szyfrowaniem

Cześć. Chciałbym połączyć działanie dwóch apek z tytułu z szyfrowaniem tzn. HBS3 miałby wysyłać szyfrowane pliki powiedzmy na Dysk Googla, a HybridMount miałby pokazywać je w swoim folderze jako odszyfrowane. Czy idzie tak zrobić? Ewentualnie czy jest coś co takie coś umie. Nie chcę, żeby moje...
  2. totopol

Dyskusja Znikający UPS

Cześć. Mam mały problem z UPS-em POWER WALKER VI 650 SE FR 650VA, a właściwie z jego widocznością w QTS. Po uruchomieniu NAS-a wszystko jest ok, system widzi UPS-a podłączonego i mogę ustawić automatyczne wyłączenie QNAP-a. Ale po jakimś czasie (kilku dniach) UPS przestaje być widoczny przez...
  3. totopol

Dyskusja Jaki format dźwięku przestrzennego wspiera Chromecast 2?

Cześć. Może najpierw opiszę swoją instalację :-) Generalnie z Qnapa na TV wszystko wysyłam przez Chromecasta 2 (jeszcze testuję który sposób będzie najwygodniejszy/najlepszy). Chromecasta mam podłączonego przez rozdzielacz (coś takiego: Tensun 4K HDMI to HDMI Optical SPDIF TOSLINK Converter...
  4. totopol

Cześć

Cześć. Jestem Tomek, póki co nie mam żadnego NASa, ale planuję kupić TS-251, lub coś podobnego
  5. totopol

Dostępność TS-251

Cześć. Jestem zainteresowany kupnem wspomnianego w tytule sprzętu. Z poszukiwań w sieci widzę, że jest go mało w sklepach. Zakup planuję za kilka miesięcy (2-3), ale zaczynam się bać, czy będzie jeszcze dostępny. Czy coś wiadomo o końcu produkcji tego modelu?