-
T
Dyskusja Qsync udostępnianie folderu.
Proszę o pomoc jak udostępnić innemu użytkownikowi folder z Qsync w którym są zdjęcia do aplikacji QuMagie.- tede80
- Temat
- qsync qumagie udostępnianie
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
T
Dyskusja QuMagie nie synchronizuje
Mam problem z synchronizacją plików używając backupu w QuMagie, program zgrywa wszystkie zdjęcia z telefonu ale nie usuwa ich na serwerze po skasowaniu w telefonie. Proszę o pomoc.- tede80
- Temat
- qumagie
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Urządzenia mobilne i Narzędzia użytkowe
-
T
Dyskusja Niski transfer poza siecią LAN
Panowie mam problem z Qnap TS-453D i niskim transferem poza siecią LAN, Qnap --> switch --> router, na qnapie i switchu ramka jumbo 9000, porty przekierowane, seed test na dockerze pokazuje 108Mbit/s upload, natomiast przy kopiowaniu plików przez FTP Total Commander osiągam maksymalnie połowę...- tede80
- Temat
- ts-453d
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
T
Dyskusja MARS - Zdjęcia Google
Dzień dobry, czy ktoś wie czemu zdjęcia i filmy po pobraniu na QNAP mają niższą jakość niż na dysku google? Filmy 4K na dysku google mają ~120MB, ten sam film na QNAP ma ~10MB, zdjęcia to samo :( Według mnie nie można tego nazwać backupem skoro nie jest to kopia 1:1.- tede80
- Temat
- backup google mars zdjęcia
- Odpowiedzi: 4
-
T
Dyskusja Kopia zapasowa ustawień systemu.
Witam, Panowie czy tworząc kopię zapasową ustawień systemu na serwerze TS-231P będę mógł z powodzeniem przywrócić ją na TS-253Be? https://photos.app.goo.gl/ZWqYfhPcWAtnoZck9- tede80
- Temat
- kopia kopia zapasowa ts-231p ts-253be zapasowa
- Odpowiedzi: 2
-
T
Cześć ;)
Cześć to ja, szczęśliwy posiadacz QNAPA :) Wesołych Świąt! :Dowidzenia:- tede80
- Temat
- czesc
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Witaj nieznajomy!