-
Dyskusja audiobookshelf ABS
Znalazłem coś takiego: GitHub - lakafior/audioteka-abs: Audiobookshelf Custom Metadata Provider for Audioteka.com Włączam porainera klikam add stacks wklejam odpalam tworzy się dodatkowy contener z przypisanym adresem 172.29.0.2 (jako deflaut) i na porcie 3001 Następnie zgodnie z instrukcją...- kroko
- Temat
- container station
- Odpowiedzi: 10
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja Coral M-2 Obudowa
Witam! Pytanie techniczne, czy kupując Coral M-2, będę mógł go włożyć do obudowy zewnętrznej (ze złączem USB) i najlepiej żeby to działało. :) Widzę że Coral M-2, są tańsze a i w przyszłości mogą się przydać gdy w Nasie powiększy się ilość gniazd M-2. Pozdrawiam- kroko
- Temat
- multimedia qnap
- Odpowiedzi: 2
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
5400 czy 7200
Witam ! Posiadam TS-256Be i rozszerzam pamięć dla mediów ( filmy, muzyka oraz pochodne ). Chcę umieścić w obudowie zewnętrznej TR-004, 4 x hdd 12 TB WD Red Plus, na Raid 5. I tu rodzi się pytanie jakie? Obroty 7200 czy 5400 różnica w cenie minimalna. Jak sądzicie? Dysk twardy Wd Western...- kroko
- Temat
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja Znikający UPS
Witam! Problem polega na znikającym UPS podpiętym pod USB. Podpinam kabelek na włączonym qnapie, znajduje go wyświetla procent naładowania stosuje się do poleceń wyłączenia przy braku zasilania. Wystarczy jednak przeładować system a UPS znika i ponownie trzeba wyciągać kabel i wkładać ponownie...- kroko
- Temat
- color ups
- Odpowiedzi: 22
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Pomoc Calibre Web docker łopatologicznie
Witam ! Jak w temacie, czy ktoś poprowadzi za rączkę bez skrótów myślowych; tak żebym się nie zniechęcił ? Pozdrawiam- kroko
- Temat
- calibre container station docker web
- Odpowiedzi: 11
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja Powiadomienie o zmianie Hasła
Witam! TS-253BE, Ustawiłem zmianę hasła co 90 dni, ustawiłem wyślij powiadomienie do użytkowników. I o dziwo funkcja istnieje a powiadomienia nie są wysyłane. Każdy z userów ma wpisany do konta email, email domyślny na serwerze ustawiony, przychodzą emailem powiadomienia o zderzeniach, alertach...- kroko
- Temat
- email powiadomienia ts-253be
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu