-
Dyskusja Oficjalny support -prośba o IP, login i hasło
Dzień dobry, zgłosiłem przez aplikację QSYNC na androidzie problem do wsparcia. Otrzymałem odpowiedź zawierającą: (...) Would you please provide me the remote IP address(or myqnapcloud) of your TS-253Be and your NAS user account/password which has administrator privilege for my checking the...- jAZZ-MAN
- Temat
- hasło login qsync ts-253be
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Archiwum Syncthing
Qsync zniszczył mi wiele godzin życia! W życiu nie polecę nikomu Qnap do synchronizacji danych z Androidem! Jako alternatywę zainstalowałem SyncThing 1.2.1, uruchomiłem. Powiązałem z Androidem... Martwi mnie komunikat: SyncThing nie korzysta z użytkowników Qnap. Nie bardzo umiem ograniczyć...- jAZZ-MAN
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Kosz
Nie mogę włączyć Kosza dla Folderu Współdzielonego. Funkcja jest wyszarzona. Wyłączyłam i włączyłem kosz - nic nie pomogło. Proszę o pomoc. Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.1.1216 Model serwera: TS-253Be- jAZZ-MAN
- Temat
- color działa kosz można qsync ts-253be
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Pobieranie danych z zewnętrznego serwera - FTP
Witam, potrzebuję wykonać kopię plików z zewnętrznego serwera do folderu QNAP. Jest jakieś automatyczne narzędzie? Pozdrawiam. Już wiem.... jest takie narzędzie.... nazywa się FILE STATION 5 :D:Dumny::sB-):Nerd: Ale, żeby działało trzeba zainstalować dodatek HybridMount ;) i tam zestawić...- jAZZ-MAN
- Temat
- ftp pobieranie sql
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Archiwum Kopia bazy danych (Joomla) MySQL do Qnap
Witam... Chciałbym zrobić kopie bazy danych strony w Joomla do pliku na QNAP. Jest jakiś sposób wykonania tego w mniej lub bardziej automatyczny sposób? Pozdrawiam.- jAZZ-MAN
- Temat
- joomla kopia mysql qnap
-
Dyskusja System wirtualny i USB oraz połączenie zdalne
Dobry wieczór... Chciałbym wykorzystać Qnap jako maszynę wirtualną. Kupuję licencję Windows, instaluję na niej system jako wirtualna maszyna w Qnap..... i teraz czy: 1. Mogę uruchomić komputer kliencki z bootowaniem z sieci aby na nim uruchomiła się wirtualna maszyna? 2. Jest jakiś sposób aby...- jAZZ-MAN
- Temat
- system usb virtualization station
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
Archiwum Qsync -> Android = Nowe zdjęcia nie wyświetlają się w galerii po synchronizacji
Dobry wieczór.... Kupiłem z nowym rokiem serwer Qnap TS-253Be. Ogólnie rzecz biorąc bardzo interesujące urządzenie, ale do brzegu... Jestem na etapie synchronizacji 2 urządzeń z Androidem (Telefony Samsung) poprzez folder na serwerze NAS i aplikację Qsync.... Chcę synchronizować zdjęcia i...- jAZZ-MAN
- Temat
- jeśli plików synchronizacji
-
Dzień odbry
Witam wszystkich i wszystkiego najlepszego na nowy rok ;-)- jAZZ-MAN
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Witaj nieznajomy!