-
Dyskusja VMOBILE - brak wsparcia dla najnowszego Androida
Witam czy spotkał się już ktoś z tym, że vmobile nie działa na nowych androidzie? W sklepie google play otrzymuję informację zwrotną, że aplikacja qnap vmobile została stworzona na starszą wersję androidai nie mogę jej zainstalować na S21. Szukałem oficjalnych informacji lub zastępstwa no i ...- halveric
- Temat
- monitoring wideo
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Monitoring NVR: QVR Pro, QVR Elite, Surveillance
-
Archiwum Viostor 6116 pro + - jak odzyskać dane
Witam przychodzę z pytaniem odnośnie rejestratorów NVR Qnap Viostor 6116 pro+, niestety ale u jednego z klientów padł viostor. Jednak po weryfikacji dyski wydaje się, że przeżyły więc moje pytanie jest następujące, jak / lub czy jest możliwość aby odzyskać nagrania z dysków bez Qnapowego NVR? 4...- halveric
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Witam!
Witam wszystkich! Na forum jestem już jakiś czas, urządzenia na których działam to kilka TS-251, TS-228A oraz Viostory VS-6116Pro+ Pozdrawiam serdecznie :) Krzysiek- halveric
- Temat
- witam
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Pomoc TS-251, po upgrade ram do 8gb zapełnianie bufora i wolna praca
Witam wszystkich! Tydzień temu wymieniłem ram w naszym QNAPie 251 z 1GB na 8GB goodram (GOODRAM 8GB 1600MHz 1.35V CL11, oznaczenia kości znalazłem wcześniej w temacie o zgodnych pamięciach ram dla QNAP), QNAP wstał, poprawnie wyświetla pojemności. Też zauważyłem poprawę w wydajności czy...- halveric
- Temat
- 8gb ram ts-251 upgrade zawiesza się
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu