-
Dyskusja Browser Station nie działa
Wersja oprogramowania Firmware: 4.5.2.1566 Build 20210202 Model serwera: QNAP TS-251D-4G Po uruchomieniu próbuje otworzyć nieistniejacą stronę startową. Qboost pokazuje, że zajmuje 0 bajtów pamięci...- jsbien
- Temat
- browser browser station color station ts-251d
- Odpowiedzi: 14
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja problem z Web Connectivity
Wersja oprogramowania Firmware: x4.5.2.1566 Build 20210202 Model serwera: QNAP TS-251D Konfiguruję po raz pierwszy otrzymany kilka dni temu NAS. W myQNAPclaud przy Auto Router Configuration Status jest ptaszek na zielonym tle, ale Web Connectivity test systematycznie zawodzi. Swoją drogą...- jsbien
- Temat
- myqnapcloud problem ts-251d
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja QuMagie - korekta rozpoznawania twarzy
QuMagie często do jednego worka "Who is this" wrzuca np. 5 zdjęć osoby X i 1 zdjęcie osoby Y. Jaka na to jest metoda? Wersja oprogramowania Firmware: 4.5.2.1566 Model serwera: QNAP TS-251D-4G- jsbien
- Temat
- qumagie ts-251d
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Dyskusja Czy można wyrejestrować swój NAS, który jest offline?
TS-230 okazał się dla mnie za słaby, więc kupiłem TS-251D-4G, a TS-230 zwrócę do sklepu. Dyski są już w TS-251D, Czy mogę teraz wyrejestrować TS-230, czy muszę go ponownie uruchomić? Miałem nadzieję, że po zalogowaniu na konto będę miał dostęp do listy swoich urządzeń, ale nic takiego nie widzę.- jsbien
- Temat
- myqnapcloud nas ts-230 ts-251d
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja QuMagie na TS-230
Kupiłem w tym tygodniu TS-230 w celu robienia kopii zapasowych, ale spodobało mi się QuMagie i chciałbym wszystkie swoje Zdjęcia Google przenieść na NAS łącznie z udostępnianiem niewielkiej liczbie znajomych. Zbiór zdjęć jest dość stabilny, to skany rodzinnych pamiątek. Czy TS-230 uciągnie bez...- jsbien
- Temat
- qumagie ts-230 ts-251d
- Odpowiedzi: 7
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Nowy użytkownik TS-230 (i NAS w ogóle)
Kupiłem w tym tygodniu TS-230 przede wszystkim na potrzeby robienia kopii zapasowych, ale po zapoznaniu się z jego możliwościami postanowiłem przenieść zdjęcia ze Zdjęć Google i udostępniać je tym samym wybranym osobom. Mam trochę nagranych filmów (głównie z telewizji naziemnej w formacie TS)...- jsbien
- Temat
- nas nowy ts-230 użytkownik
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Witaj nieznajomy!