-
Archiwum Qsync pro synchronizacja Iphone
Witam Bardzo proszę o pomoc w aplikacji qsync w iphonie w zarządzaniu sparowanymi folderami jak chcę dodać folder telefonu i zsynchronizować z folderem qnap to nie mam żadnych folderów iphona.- Arczi84
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Radarr i dysk usb
Witam W radarr dysk podpięty po usb nie jest widoczny. Czy jest jakiś sposób żeby dysk usb podłączony do Qnap był widoczny w radarr???- Arczi84
- Temat
- dysk usb
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja Vaultwarden problem z logowanie
Witam Taki problem. Może ktoś ma rozwiązanie? Nie mogę się zalogować.- Arczi84
- Temat
- container station
- Odpowiedzi: 7
-
Pomoc Logowanie do qnap nowego użytkownika
Witam. Dodałem nowego użytkownika do mojego serwera nas ,ale nie ma on dostępu ze swojego komputera w sieci lokalnej .Jest ciągle błąd połączenia.Co jest nie tak???- Arczi84
- Temat
- błąd komputera konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 12
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Instalacja aplikacji z App Store problem.
Witam. Aplikacje z app center nie chcą się instalować.Dochodzi do 100 i tyle, cały czas instalacja stoi w miejscu.Problem powstał po ostatniej aktualizacji nasa.- Arczi84
- Temat
- ios
- Odpowiedzi: 4
-
Dyskusja Włączanie i wyłączanie serwera qnap Tbs464
Witam. Mam problem z zasilaniem serwera.Po wyłączeniu go on sam z automatu się uruchamia po 10 minutch wyłączenia.Szukałem w ustawieniach zaśilania ale nic tam nie znalazłem.Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Najbardziej denerwuje mnie to że jest włączony przez całą noc.Proszę Was może...- Arczi84
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 1
-
Dyskusja Qnap z Qvpn a prędkość internetu
Cześć Po uruchomieniu serwera qvpn na qnap prędkość internetu znacząco spadła z 500mbps do 120mbps .Czy to normalne? ,bo wiem że spada przy vpn-ach ale nie aż tyle powinno spaść ok.10%.Router posiadam mocny tp-link ax6000, nas tbs-464 więc nie wiem o co chodzi.Jak macie jakieś pomysły to...- Arczi84
- Temat
- prędkość qvpn szyfrowanie
- Odpowiedzi: 6
-
Pomoc Container Station problem z uruchomieniem aplikacji
Dzień Dobry. Jak w temacie urządzenie TBS 464 przy próbie uruchomienia Container Station aplikacja kręci cały czas ale się nie uruchamia.Proszę o pomoc . Dodam jeszcze że serwer jest nowy kupiony miesiąc temu na potrzeby wirtualizacji.- Arczi84
- Temat
- container container station station
- Odpowiedzi: 17