1. Arczi84

Archiwum Qsync pro synchronizacja Iphone

Witam Bardzo proszę o pomoc w aplikacji qsync w iphonie w zarządzaniu sparowanymi folderami jak chcę dodać folder telefonu i zsynchronizować z folderem qnap to nie mam żadnych folderów iphona.
  2. Arczi84

Dyskusja Radarr i dysk usb

Witam W radarr dysk podpięty po usb nie jest widoczny. Czy jest jakiś sposób żeby dysk usb podłączony do Qnap był widoczny w radarr???
  3. Arczi84

Dyskusja Vaultwarden problem z logowanie

Witam Taki problem. Może ktoś ma rozwiązanie? Nie mogę się zalogować.
  4. Arczi84

Pomoc Logowanie do qnap nowego użytkownika

Witam. Dodałem nowego użytkownika do mojego serwera nas ,ale nie ma on dostępu ze swojego komputera w sieci lokalnej .Jest ciągle błąd połączenia.Co jest nie tak???
  5. Arczi84

Dyskusja Instalacja aplikacji z App Store problem.

Witam. Aplikacje z app center nie chcą się instalować.Dochodzi do 100 i tyle, cały czas instalacja stoi w miejscu.Problem powstał po ostatniej aktualizacji nasa.
  6. Arczi84

Dyskusja Włączanie i wyłączanie serwera qnap Tbs464

Witam. Mam problem z zasilaniem serwera.Po wyłączeniu go on sam z automatu się uruchamia po 10 minutch wyłączenia.Szukałem w ustawieniach zaśilania ale nic tam nie znalazłem.Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Najbardziej denerwuje mnie to że jest włączony przez całą noc.Proszę Was może...
  7. Arczi84

Dyskusja Qnap z Qvpn a prędkość internetu

Cześć Po uruchomieniu serwera qvpn na qnap prędkość internetu znacząco spadła z 500mbps do 120mbps .Czy to normalne? ,bo wiem że spada przy vpn-ach ale nie aż tyle powinno spaść ok.10%.Router posiadam mocny tp-link ax6000, nas tbs-464 więc nie wiem o co chodzi.Jak macie jakieś pomysły to...
  8. Arczi84

Pomoc Container Station problem z uruchomieniem aplikacji

Dzień Dobry. Jak w temacie urządzenie TBS 464 przy próbie uruchomienia Container Station aplikacja kręci cały czas ale się nie uruchamia.Proszę o pomoc . Dodam jeszcze że serwer jest nowy kupiony miesiąc temu na potrzeby wirtualizacji.