-
Dyskusja rtorrent-Pro [x86_64] 0.9.7-A702 - JS error: [undefined : 8376] TypeError: undefined is not an obj..
I get errorors after updating according to the procedure - older version uninstalled and new one installed: JS error: [undefined : 8376] TypeError: undefined is not an object (evaluating 'this.actLbls["flabel_cont"]') Mariusz, any suggestions?- Artjablo
- Temat
- error rtorrent rtorrent-pro x86_64
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Rtorrent 15
-
TS-119P II
Sprzedam TS-119P II Cena 399 Serwer NAS QNAP TS-119P II -
Dyskusja Qnap, kalendarz i Macbooki - rozwiązania
Szukam rozwiązania na QNAP-a które pomoże w prowadzeniu/synchronizacji kalendarzy w małej firmie używającej tylko Apple Macbooki (aplikacja Kalendarz i jej współdzielenie). Czy ktoś ma jakieś doświadczenia i może mi pomóc?- Artjablo
- Temat
- kalendarz konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Odtwarzacz sieciowy HD, QNAP NMP-1000P
Sprzedam QNAP NMP-1000P cena 500 zł Link do aukcji: Odtwarzacz sieciowy HD, QNAP NMP-1000P Wolfson DAC Na terenie Warszawy możliwy dowóz. Pozdrawiam Artur -
Xmail i fail2ban - działa!
Witam, Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem TS-559 PRO. Wcześniej miałem TS-119 II. Po długich i ciężkich zmaganiach udało mi się skutecznie skonfigurować Xmail 1.26 + Fail2ban. Niestety działa mi tylko poprzez Xdove. Nie udało mi się zmusić do działania wersji 1.27 Xmaila. Ponieważ...- Artjablo
- Temat
- ts-119 ts-559
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)