1. Artjablo

Dyskusja rtorrent-Pro [x86_64] 0.9.7-A702 - JS error: [undefined : 8376] TypeError: undefined is not an obj..

I get errorors after updating according to the procedure - older version uninstalled and new one installed: JS error: [undefined : 8376] TypeError: undefined is not an object (evaluating 'this.actLbls["flabel_cont"]') Mariusz, any suggestions?
  2. Artjablo

TS-119P II

Sprzedam TS-119P II Cena 399 Serwer NAS QNAP TS-119P II
  3. Artjablo

TS-451

Do sprzedania TS-451 4G Cena 1399 QNAP TS-451 +4GB 4xHDD 2.4GHz 4xUSB 2xLAN HDMI
  4. Artjablo

Dyskusja Qnap, kalendarz i Macbooki - rozwiązania

Szukam rozwiązania na QNAP-a które pomoże w prowadzeniu/synchronizacji kalendarzy w małej firmie używającej tylko Apple Macbooki (aplikacja Kalendarz i jej współdzielenie). Czy ktoś ma jakieś doświadczenia i może mi pomóc?
  5. Artjablo

Odtwarzacz sieciowy HD, QNAP NMP-1000P

Sprzedam QNAP NMP-1000P cena 500 zł Link do aukcji: Odtwarzacz sieciowy HD, QNAP NMP-1000P Wolfson DAC Na terenie Warszawy możliwy dowóz. Pozdrawiam Artur
  6. Artjablo

Xmail i fail2ban - działa!

Witam, Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem TS-559 PRO. Wcześniej miałem TS-119 II. Po długich i ciężkich zmaganiach udało mi się skutecznie skonfigurować Xmail 1.26 + Fail2ban. Niestety działa mi tylko poprzez Xdove. Nie udało mi się zmusić do działania wersji 1.27 Xmaila. Ponieważ...