1. P

Sprzedam TS-431 sprawny

Sprzedam TS-431 sprawny, bez dysków, wysyłka na mój koszt. Proponuję 300zł + wysyłka. Pozdrawiam
  2. P

Sprzedam Sprzedam TS-869U-RP sprawny

Sprzedam TS-869U-RP sprawny, bez dysków, sprawny. Wysyłka na mój koszt. Proponuję 1100zł. Pozdrawiam
  3. P

Sprzedam Sprzedam TS-859U-RP+ sprawny

Sprzedam TS-859U-RP+ sprawny, bez dysków, wysyłka na mój koszt. Proponuję 1000zł. Pozdrawiam
  4. P

Sprzedam Sprzedam TS-431 sprawny

Sprzedam TS-431 sprawny, bez dysków, wysyłka na mój koszt. Proponuję 600zł. Pozdrawiam
  5. P

Archiwum Wycena TS-431, TS859U-RP+, TS-869U-RP

Cześć, mam do sprzedania takie 3 sprzęty jak w tytule. Orientujecie się może jakie mogą być obecnie ceny tych modeli? Wszystkie są sprawne, bez dysków, efekt robienia porządków. Na forum widziałem, że ktoś wrzucał TS-431 za 900zł, ale moim zdaniem to gdzieś bliżej 500zł?
  6. P

Sprzedam tvs-863 qnap uzywany

Qnap tvs 863. Używany, bez dysków, sprawny, posiada rysy na bocznej obudowie. Sprzedaję w oryginalnym pudełku, nadal z naklejką Cloud Key. Cena to 500zł.
  7. P

Dyskusja tvs-863 qnap uzywany

Cześć, chciałem sprzedać tvs-863 qnap używany bez dysków, sprawny. Jednak nie wiem jaka mogłaby być jego cena, czy orientujecie się w jakiej cenie mógłbym go sprzedać? Oraz druga kwestia, jeśli chciałbym przesłać kupującemu jakieś screeny z diagnostyki, tak żeby mógł się upewnić, że ze sprzętem...