-
Sprzedam QNAP TS-453A 4GB
Do sprzedania posiadam używany QNAP TS-453A, wersja z 4GB. Dla zainteresowanych możliwość zainstalowania 16 GB (za dodatkową opłatą). Cena jaka mnie interesuje to 1.900 zł. Serdecznie zapraszam do zakupu.- piotrekwrc
- Temat
- 4gb qnap qnap ts-453a ts-453a
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Pomoc Virtualization Station 3.0 Beta
Witajcie, po aktualizacji QTS do wersji 4.3.3 nie mogę uruchomić Virtualization Station, wyświetla się błąd: "Error Page not found or the web server is currently unavailable. Please contact the website administrator for help. " Serwer www jest uruchomiony, żadne ustawienia nie były...- piotrekwrc
- Temat
- beta virtual machines virtualization virtualization station
- Odpowiedzi: 15
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
Dyskusja Bezprzewodowa klawiatura i mysz do obsługi aplikacji HDStation w TS-453A
Panowie i Panie, poszukuję sprawdzonego zestawu (mysz+klawiatura) do obsługo aplikacji w HDStation. Korzystam z Netfflixa przez przeglądarkę. Trochę ciężko jest mi sterować przy użyciu Qremote na Androidzie. Dlatego liczę na Wasze opinie i pomoc w tym temacie- piotrekwrc
- Temat
- działa takie ts-453a
- Odpowiedzi: 12
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
QNAP TS-212, bez dysków
Tak jak w temacie, sprzedam QNAP TS-212, bez dysków. Kupiony w grudniu 2011 r. Używany jako serwer multimediów, nie katowany pracą 24h/doba. Cena jaka mnie interesuje to 400 PLN, z możliwością delikatnej i rozsądnej negocjacji. Zapraszam Ogłoszenie zamknięte - QNAP sprzedany- piotrekwrc
- Temat
- qnap ts-212
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Kosz
-
Dyskusja Zdjęcia na ekranie startowym
Witam, chciałem się Was poradzić, mianowicie chodzi mi o zdjęcia na ekranie startowym przed zalogowaniem. W jaki sposób je zmienić na "swój zestaw" ?- piotrekwrc
- Temat
- konfiguracja systemu zdjęcia
- Odpowiedzi: 24
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Witam
Cześć, jestem Piotrek. Przygodę z TS 212 zaczelem rok temu, na forum trafilem dziś. Mam nadzieję, że dowiem się o moim sprzęcie trochę nowych rzeczy. Schemat sieci przedstawię wkrótce- piotrekwrc
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!