-
Sprzedam QNAP TS-470 Pro (i3, 16GB, 3x3TB, 1 x4TB)
Sprzedam QNAP TS-470 Pro Procesor i3 -3220 RAM 16GB Dyski 3x3TB,1x4TB Nie działa 1 karta sieciowa (uszkodzona po burzy) - dokładam kartę Intel 4x1Gbit do samodzielnego montażu. Mam nawet oryginalne opakowanie. Mogę wystawić na Allegro- wkrzys
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Archiwum HD Station 3.0.6, Libre Office i drukarka
Po aktualizacji QTS do 4.2 i HD Station do 3.0.6 pojawiła się możliwość instalacji LibreOffice. I od razu małżonka przygwoździła mnie pytaniem "a jak z tego coś wydrukować ?".hmmm Wydaje mi się, że musiałbym pogrzebać w chroot-ie w którym uruchamia się HD Station ale gdzie dokładnie :s Może ktoś...- wkrzys
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja HD Station 2.0 XBMC się nie uruchamia
Witam, zainstalowałem aktualizację HD Station do wersji 2.0.0 -przestało mi się uruchamiać XBMC :( Odinstalowałem i zainstalowałem XBMC ponownie - nie pomogło, usunąłem i zainstalowałem z pobranej wcześniej paczki - nie pomogło... Nie mogę namierzyć logów XBMC i nie bardzo wiem co zrobić dalej...- wkrzys
- Temat
- hd station ts-470 xbmc
- Odpowiedzi: 3
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
Archiwum Legacy PhotoStation
Czy ktoś z Was orientuje się w jakich wersjach QTS 4.x jest dostępne legacy PhotoStation? Albo jak uzyskać (lub gdzie jest)w nowej wersji opcja "Kod linku" do zdjęcia?- wkrzys
- Temat
- photo station
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)