-
Sprzedam QNAP TS-670PRO + 6 HDD
Witam zainteresowanych, Mam do sprzedania używany (na gwarancji) TS-670PRO + 6 HDD (5x ST4000VN000 + 1x ST2000VX000) z 2GB RAM. Stan idealny. Możliwość wystawienia faktury Vat. Cena początkowa 6800 zł do negocjacji. -
Dyskusja rtorrent jak odinstalować z qnap
Usunąłem program poprzez manager aplikacji, teraz jak chce zainstalować ponownie wyskakuje mi taki komunikat: Jak mogę inaczej usunąć soft z mojego qnapa? Proszę o pomoc.- doodah007
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 14
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Pomoc rtorrent - problem z pobieraniem
Witam, ponownie po kilku dniowych testach qnap mam teraz taki problem. Pobieram pliki torrent za pomocą rtorrent i w zasadzie wszystko jest ok tylko ok 5% ze wszystkich pobieranych plików przy końcówce pobierania wyskakuję mi błąd Storage error: [Hash checker was unable to map chunk: Cannot...- doodah007
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 12
-
Dyskusja rtorrent przywracanie ustawień fabrycznych
Witam, jak mogę przywrócić ustawienia początkowe w rtorrent_0.9.3.qpkg ?? Jak mogę z optymalizować rtorrent pod pobieranie z BTgigs. Z góry dziękuję za pomoc.- doodah007
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 10
-
Dyskusja Pytania początkującego
Witam, mam dwa pytania? 1. Jak mogę zalogować się na serwer przez sieć www nie będąc w sieci lokalnej. jestem laikiem i z góry proszę o wyrozumiałość? 2. Zaraz po odpaleniu Nas'a i pierwszych testach miałem tak że jak pobierałem dane przez download station to korzystałem (obciążałem) z lan2...- doodah007
- Temat
- networking
- Odpowiedzi: 40
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Jaki soft do pobierania torrentów
Witam wszystkich, z racji że jestem nowym i nieopierzonym posiadaczem qnap TS-670 Pro proszę Was o pomoc. Jakim softem najlepiej pobierać pliki torrent ? Czy jest jakaś alternatywa dla download station? Z góry dziękuję za podpowiedzi- doodah007
- Temat
- ts-670
- Odpowiedzi: 7
-
witam wszystkich
Witam wszystkich, właśnie zamówiłem TS-470 Pro i już nie mogę się doczekać:)- doodah007
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Witaj nieznajomy!