-
P
Dyskusja Limit otwartych okien filestation
Witam od jakiegoś czasu zaobserwowałem że w QTS poprzez przeglądarkę nie mogę otworzyć więcej niż 2 okna filestation. Kiedyś nie było tego ograniczenia. Czy to jakiś update wprowadził takie ograniczenia? Ewentualnie czy jest to gdzieś parametryzowane? Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.3 Build...- puchatek2
- Temat
- 212p filestation ts-212p
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
P
Dyskusja NAS w dużej firmie jak podejść do tematu + dostęp z zewnątrz
Witam, chciałbym zaciągnąć języka w następującej sprawie. Będzie trochę długawy wywód ale będę wdzięczny za wszystkie sugestie. Jest sobie firma która ma kilka oddziałów w kraju, docelowo może być nawet ponad 1000 użytkowników, załóżmy że na początek interesuje nas rozwiązanie do 300...- puchatek2
- Temat
- nas z zewnątrz zdalny dostęp
- Odpowiedzi: 38
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
P
Dyskusja Wydajność 212P
Posiadam 212P i wiem że nie jest to demon szybkości ale wydaje mi się że jednak działa poniżej swoich możliwości. Używam go sporadycznie - przeważnie jako magazyn danych i doskwierają mi wolne transfery zarówno po wifi jak i po kablu gigabitowym. Kopiowanie plików z laptopa (ssd) po sieci wifi...- puchatek2
- Temat
- kablu qnapa qnapie ssd wi-fi wydajność
- Odpowiedzi: 2
-
P
witaj klubie
Cześć moje internetowe alter ego to Jakub Puchaty i od ponad półtora roku jestem anonimowym qnapowiczem. Pozdrawiam wszystkich.- puchatek2
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
P
Dyskusja urządzenie wielofunkcyjne
Witam, posiadam urządzenie MFC-J4510DW. Ponieważ po wifi bardzo często jest problem z tym urządzeniem - komputery go nie widzą i konieczny jest restart routera postanowiłem podpiąć je do mojego Qnapa 212-p. I jeśli chodzi o funkcje drukujące to jest wszystko ok. Chciałbym również używać go jako...- puchatek2
- Temat
- drukarka kablu routera udostepnianie plików virtualhere
- Odpowiedzi: 5
-
P
Pomoc Powtarzające się powiadomienie The file system is not clean
Witam, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość:). Jestem świeżym użytkownikiem 212p, nie dawno co uruchomiłem "nową zabawkę" i dopiero rozpoznaje temat. W środku siedzi 1 dysk 2TB toshiba DT01ACA200 MX4O w smart piszę że dobrze jednakże pojawił mi się monit o treści: Zrobiłem tak jak...- puchatek2
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 53
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu