-
Dyskusja Pyload 0.4.20 - QNAP TS-212P
Po zainstalowaniu nowej wersji Pyload nie startuje po włączeniu serwera. Dopiero w Putty trzeba go wystartować Potrafi też się sam zamknąć. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.5 Model serwera: QNAP TS-212P- dawide
- Temat
- color firmware pyload qnapclub screen ts-212p
- Odpowiedzi: 22
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja Problem z logowanie do surveillance station
Brak okna logowania :-((( wersja surveillance station 5.1.0.5 nowsze nie uruchamiają się w cale. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.5 Model serwera: QNAP TS-212P zrobiłem reset według instrukcji i bez efektu :-( Da się przywrócić SS do ustawień fabrycznych, dostałem poniższe z supportu...- dawide
- Temat
- logowanie problem surveillance surveillance station ts-212p
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Monitoring NVR: QVR Pro, QVR Elite, Surveillance
-
Dyskusja Pyload problem
Nagle pojawił się problem z wtyczkami 05.02.2018 13:25:24 INFO Using home directory: /share/MD0_DATA/.qpkg/pyload/data 702 05.02.2018 13:25:31 ERROR Error importing EventMapper: No module named json 703 05.02.2018 13:25:31 ERROR Error importing ExternalScripts: No module named json 704...- dawide
- Temat
- app center problem pyload
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Pyload problem z pluginem UPLOADED
QNAP TS 212P soft 4.2.5 konto premium UPLOADED nie działa :-( temat nieaktualny. rozwiązałem problem- dawide
- Temat
- app center problem upload
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Pomoc TS-212P 4.2.5 pyload
Po zainicjowaniu NAS-a ( czysty system ) problem z pyload. Kto pomoże :) Rozumiem, że potrzebne optware i python tylko dokładnie jakie wersje lub skąd sciągnąć :)- dawide
- Temat
- plugins pyload ts-212p
- Odpowiedzi: 10
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja QNAP TS-212P SMB problem
Witam Nie wiem co jest powodem,że nie widzę opcji SMB (patrz załącznik ) Nie widzę serwera w sieci MICROSOFT Wcześniej miałem wersje 4.2.5 i był ten sam problem. Dziwne jest to ze po aktualizacji z 4.2.5 do 4.3.3 nadal mam działającego pyload W Putty sprawdzałem i SAMBA jest włączona Wersja...- dawide
- Temat
- problem qnap qnap ts-212p smb ts-212p
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja QNAP TS-212p prędkość wentylatora
Witam Czy SOFT 4.2.4 ( starszy 4.2.3 tez nie odczytywał ) odczytuje wam prędkość wentylatora ? Po podłączeniu innego większego dodatkowo znika informacja o temperaturze systemu ? Nie sprawdzałem co się dzieje jak odłączę wentylator czy będzie informacja o temperaturze systemu :)- dawide
- Temat
- 212p ts-212p
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
Dyskusja TS-212p prędkość wysyłania
Od operatora ma do 10Mb/s a z NASA wychodzi tylko 1Mb/s Gdzieś się ustawia w preferencjach ?- dawide
- Temat
- ts-212p
- Odpowiedzi: 9
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Archiwum QFile - nie widzi udostępnionego katalogu na MACU
Widzi tylko komputer i użytkownika. Nie mam pomysłu dlaczego nie widzi katalogu który został udostępniony w preferencjach systemowych- dawide
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja FILE STATION - problem
Foldery udostępnione na komputerze MAC nie widać w FILESTATION. Widać komputer- dawide
- Temat
- file station
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)