1. dawide

Dyskusja Pyload 0.4.20 - QNAP TS-212P

Po zainstalowaniu nowej wersji Pyload nie startuje po włączeniu serwera. Dopiero w Putty trzeba go wystartować Potrafi też się sam zamknąć. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.5 Model serwera: QNAP TS-212P
  2. dawide

Dyskusja Problem z logowanie do surveillance station

Brak okna logowania :-((( wersja surveillance station 5.1.0.5 nowsze nie uruchamiają się w cale. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.5 Model serwera: QNAP TS-212P zrobiłem reset według instrukcji i bez efektu :-( Da się przywrócić SS do ustawień fabrycznych, dostałem poniższe z supportu...
  3. dawide

Dyskusja Pyload problem

Nagle pojawił się problem z wtyczkami 05.02.2018 13:25:24 INFO Using home directory: /share/MD0_DATA/.qpkg/pyload/data 702 05.02.2018 13:25:31 ERROR Error importing EventMapper: No module named json 703 05.02.2018 13:25:31 ERROR Error importing ExternalScripts: No module named json 704...
  4. dawide

Dyskusja Pyload problem z pluginem UPLOADED

QNAP TS 212P soft 4.2.5 konto premium UPLOADED nie działa :-( temat nieaktualny. rozwiązałem problem
  5. dawide

Pomoc TS-212P 4.2.5 pyload

Po zainicjowaniu NAS-a ( czysty system ) problem z pyload. Kto pomoże :) Rozumiem, że potrzebne optware i python tylko dokładnie jakie wersje lub skąd sciągnąć :)
  6. dawide

Dyskusja QNAP TS-212P SMB problem

Witam Nie wiem co jest powodem,że nie widzę opcji SMB (patrz załącznik ) Nie widzę serwera w sieci MICROSOFT Wcześniej miałem wersje 4.2.5 i był ten sam problem. Dziwne jest to ze po aktualizacji z 4.2.5 do 4.3.3 nadal mam działającego pyload W Putty sprawdzałem i SAMBA jest włączona Wersja...
  7. dawide

Dyskusja QNAP TS-212p prędkość wentylatora

Witam Czy SOFT 4.2.4 ( starszy 4.2.3 tez nie odczytywał ) odczytuje wam prędkość wentylatora ? Po podłączeniu innego większego dodatkowo znika informacja o temperaturze systemu ? Nie sprawdzałem co się dzieje jak odłączę wentylator czy będzie informacja o temperaturze systemu :)
  8. dawide

Dyskusja TS-212p prędkość wysyłania

Od operatora ma do 10Mb/s a z NASA wychodzi tylko 1Mb/s Gdzieś się ustawia w preferencjach ?
  9. dawide

Archiwum QFile - nie widzi udostępnionego katalogu na MACU

Widzi tylko komputer i użytkownika. Nie mam pomysłu dlaczego nie widzi katalogu który został udostępniony w preferencjach systemowych
  10. dawide

Dyskusja FILE STATION - problem

Foldery udostępnione na komputerze MAC nie widać w FILESTATION. Widać komputer
  11. dawide

Witam

Witam