-
Dyskusja [TS-453 Pro] Opóźnione odświeżanie zawartości strony WWW/PHP po modyfikacji.
Witam Postanowiłem, że zacznę używać serwera WWW na TS-453 Pro, jako maszynki do prac deweloperskich. Pisanie kodu PHP/MySQL. Odpaliłem serwer WWW na porcie 80 Umieściłem testowy plik plik.html zawierający ciąg 123, po wywołaniu strony wyświetla sie 123 Dokonuje zmiany na serwerze na 12345...- spamcop
- Temat
- apache html php ts-453 www
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
Pomoc Uruchamianie programów (autostrat) przy starcie systemu
Witam, Używam NAS TS-453 Pro 2GB RAM, ver. 4.3.1 Build 20150408. Muszę uruchomić kilka linii kodu w czasie uruchamiania systemu. Znalazłem kilka rozwiązań autostartu dotyczacych innych modeli macierzy. Może ktoś mi podrzuci pomysł jak tego dokonac w tym typie macierzy? W katalogu /dev znajduje...- spamcop
- Temat
- harmonogram / autostart ts-453
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Pomoc [TS-453 Pro] Problem z wybudzaniem ze stanu SLEEP za pomocą WOL (Wake On Lan)
Witam, Używam NAS TS-453 Pro 2GB RAM, ver. 4.3.1 Build 20150408 Podłączony jest przez jeden port (nr 1) do gigabitowego routera TP-LINK N750 W macierzy uaktywniona jest funkcjonalność WOL. Aktywuję funkcję SLEEP, macierz zasypia i tu zaczyna się problem. Jeśli wyślę pakiet WOL pobudzający...- spamcop
- Temat
- raid ts-453 wake on lan
- Odpowiedzi: 10
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)