1. spamcop

Dyskusja [TS-453 Pro] Opóźnione odświeżanie zawartości strony WWW/PHP po modyfikacji.

Witam Postanowiłem, że zacznę używać serwera WWW na TS-453 Pro, jako maszynki do prac deweloperskich. Pisanie kodu PHP/MySQL. Odpaliłem serwer WWW na porcie 80 Umieściłem testowy plik plik.html zawierający ciąg 123, po wywołaniu strony wyświetla sie 123 Dokonuje zmiany na serwerze na 12345...
  2. spamcop

Pomoc Uruchamianie programów (autostrat) przy starcie systemu

Witam, Używam NAS TS-453 Pro 2GB RAM, ver. 4.3.1 Build 20150408. Muszę uruchomić kilka linii kodu w czasie uruchamiania systemu. Znalazłem kilka rozwiązań autostartu dotyczacych innych modeli macierzy. Może ktoś mi podrzuci pomysł jak tego dokonac w tym typie macierzy? W katalogu /dev znajduje...
  3. spamcop

Pomoc [TS-453 Pro] Problem z wybudzaniem ze stanu SLEEP za pomocą WOL (Wake On Lan)

Witam, Używam NAS TS-453 Pro 2GB RAM, ver. 4.3.1 Build 20150408 Podłączony jest przez jeden port (nr 1) do gigabitowego routera TP-LINK N750 W macierzy uaktywniona jest funkcjonalność WOL. Aktywuję funkcję SLEEP, macierz zasypia i tu zaczyna się problem. Jeśli wyślę pakiet WOL pobudzający...
  4. spamcop

Witam

:)