-
R
Dyskusja Spotify z HD station "nie widzi" odtwarzacza strumieniowego
Cześć, zalogowałem się do spotify via HD station ale nie mogę wybrać źródła odtwarzania muzyki (odtwarzacza strumieniowego). Z aplikacji spotify z komórki oraz PC'ta mogę wybrać odtwarzacz strumieniowy - czy jest sposób na rozwiązanie tego problemu? pozdrawiam :)- Rubik
- Temat
- hd station spotify
- Odpowiedzi: 3
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
R
Dyskusja iTunes nie widzi qnap
Na komputerze z windows 7 zainstalowałem iTunes - początkowo widziałem qnap jednak dziś straciłem wybór (komputer/NAS) z widoku iTunes. W ustawiniach iTunes nie znajduję opcji wyszukiwania serwera NAS W ustawieniach NAS mam zaznaczone "włącz serwer i Tunes" Jak uzyskać widoczność muzyki z NAS...- Rubik
- Temat
- itunes
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
R
Jaka klawiatura bezprzewodowa do Qnap?
Zamierzam dodać do Qnap TS-251 dodać klawiaturę bezprzewodową (zintegrowana z touchpadem) - jaką możecie polecić?- Rubik
- Temat
- Odpowiedzi: 14
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
R
Dyskusja Program do usuwania zdublowanych zdjęć
Zgrałem na Qnap TS-251 wszystkie zdjęcia i filmy jakie miałem. W kilku miejscach przechowywałem te same zdjęcia i teraz mam je zduplikowane. Czy w ramach środowiska Qnap jest program który dokona przeglądu zdjęć np. po dacie wykonania i usunie zduplikowane?- Rubik
- Temat
- ts-251
- Odpowiedzi: 2
-
R
Dyskusja Dodanie do bibliotek plików z dysku USB
Muzykę i filmy chcę przechowywać na dysku USB dołączonym do TS-251. W jaki sposób dodać zawartość dysku do bibliotek multimedialnych?- Rubik
- Temat
- ts-251
- Odpowiedzi: 13
-
R
Dyskusja Qsynk - dodawanie sparowanych folderów
Jak zrobić (czy jest to możliwe) w Qsync aby folder "moje dokumenty" z kompa synchronizował się z folderem "Dokumenty Rubik" stworzonym w .Qsynk a folder "moje zdjęcia" z kompa synchronizował się z folderem "Zdjęcia Rubik" w .Qsynk Problem polega na tym, że nie mogę dodać par folderów w menu...- Rubik
- Temat
- qsync
- Odpowiedzi: 4
-
R
Witam Koleżanki i Kolegów :)
Zaczynam swoją przygodę z NAS z TS-251 :) Jestem "zieloniutki" i na pewno będę szperał na forum za odpowiedziami. Pozdrawiam Rubik PS. Może jest na forum Osoba która w ramach "PW" pomoże w konfiguracji systemu- Rubik
- Temat
- Odpowiedzi: 7
- Forum: Witaj nieznajomy!