-
Pomoc brak możliwości pobrania najnowszej wersji rTorrent z https://www.myqnap.org/
Cześć, Mam zakupioną licencję na rTorrent na stronie The Repo for your QNAP NAS - MyQNAP. Z tego co widzę ostatnią wersję jaką mogę pobrać to "rtorrent_0.9.9-0037_x86_64" a widzę że jest już wersja 0.10. Co teraz z moją zakupioną licencją? 1749665299 próbowałem odwołać się do wpisu który już...- rmb4
- Temat
- rtorrent rtorrent pro
- Odpowiedzi: 13
- Forum: Rtorrent 15
-
Dyskusja ustawienia w Rtorrent po restarcie (katalog gdzie ma pobierać)
Panowie, zawsze po restarcie NAS muszę na nowo ustawiać katalog gdzie ma pobierać torrenty mimo że niby jest ustawione tutaj:\ to samo z językiem domyślnym. Pomożecie?- rmb4
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 6
-
Dyskusja Rtorrent pro i wtyczka Remote torrent adder
Mam problem z poprawnym ustawieniem wtyczki w chrome aby dodawał pliki torrent bezpośrednio do Rtorrent. Moje ustawienia: chyba że jest coś innego do Rtorrent PRO?- rmb4
- Temat
- rtorrent torrent
- Odpowiedzi: 3
-
Dyskusja Program do transkodowania z użyciem GPU na TS-x673a do DLNA
Witam, Szukam programu lub rozwiązania (darmowego jak jest) do transkodowania filmów 4K z qnap'a na TV z androidem. Wiem, że PLEX płatny ma taką możliwość ale czy jest jakaś darmowa opcja? Mój qnap to ts-673a z 64GB Ram oraz grafiką GForce 1030 z pamięcią 2Gb.- rmb4
- Temat
- dlna ts-673a
- Odpowiedzi: 11
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Dyskusja Problem z instalacją Transmission
Witam, mam problem z instalacją Transmission, przy próbie instalacji pojawia się błąd że muszę zainstalować najpierw MUSL_CROSS. Czy ktoś pomoże w temacie? Kiedyś nie było takich kwiatków na qnapie a właśnie przesiadłem się z S 920+.- rmb4
- Temat
- app center
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Cześć Wszystkim
Witam, czy jest ktoś w stanie pomóc jak zainstalować MUSL na qnapie ts-673a ?- rmb4
- Temat
- musl musl toolchain/framework
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Dyskusja Jak stworzyć DLNA z ograniczeniem urządzeń na adres IP lub mac - oprócz Twonky
Witam, Obecnie posiadam serwer NAS QNAP TS-453A. Włączyłem na nim DLNA ( DLNA Media Server ) i w nim nie ma opcji ograniczenia urządzeń łączących się z serwerem. Poprzednio miałem NAS S 214play i można było w Serwerze multimediów ograniczać klientów łączących się z serwerem. Obecnie...- rmb4
- Temat
- dlna mac ts-453a twonky twonkymedia
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)