-
Sprzedam QNAP TS-464eU-4G
Jak w tytule sprzedam TS-464-eU-4G, w pełni sprawny, link do aukcji QNAP TS464eU4G | Warszawa | Kup teraz na Allegro Lokalnie.- mateo739
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Dyskusja TS-464eU - dziwne zachowanie.
Cześć, dołożyłem 2 dyski nvme do serwerka, przy kopiowaniu dużych plików wentylatory wchodzą na 9k obrotów. Czy to normalne ?- mateo739
- Temat
- ts-464eu
- Odpowiedzi: 7
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
TS-435XeU
Witam, czy ktoś miał doświadczenia z serwerami na armie ? Czy warto ryzykować, czy lepiej iść w Intel/AMD ? Serwer będzie stał w małej rodzinnej firmie jako serwer plików/backupów. Pozdrawiam- mateo739
- Temat
- plików serwer
- Odpowiedzi: 7
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
QNAP TS-470 na sterydach :)
Jak w tytule - TS-470 podrasowany procesorem i5-3570T. Używany około pół roku w 100% sprawny bez gwarancji. Zainteresowani z propozycją ceny na maila lub pw. Pozdrawiam (Warszawa). Pozdrawiam Mateusz -
Dyskusja Nie uruchamia się rtorrent [x86] 0.9.2-b0409
Witam ! Zainstalowałem dzisiejszą wersję rtorrenta, ale w przeglądarce nic nie ma na porcie 6009 (nie można nawiązać połączenia). Program w app center pokazuję jako aktywny. Qnap ts-870pro, firmware 4.06. (poprzednia wersja 0.9.3 odinstalowana z poziomu QTS). Proszę o pomoc. Pozdrawiam- mateo739
- Temat
- awaria / nie startuje rtorrent ts-870pro
- Odpowiedzi: 17
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
A zapomniałem się przywitać.
Witam Wszystkich forumowiczów. Lepiej późno niż wcale. :D. Jestem zapalonym użytkownikiem qnapa. Przez moje ręce przewinęło się sporo tych urządzeń, począwszy od 109 przez 239pro 439pro 639pro aż do tej chwili mam 459proII 470pro i czekam na dostawę 870pro . Pozdrawiam serdecznie...- mateo739
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Dyskusja Próby włamania ?
Witam ! Ostatnio przgelądałem logi mojego serwerka (4.05) i jest bardzo dużo nieudanych logowań z zewnątrz głównie po ssh. Sprawdziłem adresy ip z których pochodzą i są to głównie domeny chińskie i koreańskie. Czy to ktoś próbuje się włamać czy to system generuje te zdarzenia ? pozdrawiam Mateusz- mateo739
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 4
-
Dyskusja rtorrent - projekt zawieszony?
Witam ! Czy to prawda że Mariusz zawiesił pracę nad rtorrentem ? Pozdrawiam.- mateo739
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Odinstalowanie Rtorrenta
Witam ! Mam problem z zainstalowaniem nowej wersji rtorrenta. Oprogramowanie serwera 4.02.726, wersja torrenta 0.92. Aby zainstalować nową wersję trzeba odinstalować starą a z poziomu panelu admina klikam na ikonę rtorrenta i nic się nie dzieje. Może ktoś ma jakiś pomysł ? Pozdrawiam- mateo739
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Podłączenie do sieci
Pytanko do znających temat: czy jeśli podłącze Qnap-a 239 do routera dwoma kablami 1GB/s to da to jakieś wymierne korzyści ? Pozdrawiam- mateo739
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 9