1. kazmirz

Archiwum Plex - problem z konwersja multimediów

pomoże ktos? bo mam problem z tym ponizej.
  2. kazmirz

Dyskusja KODI dzwiek 7.1

Ludzie :) :'( Mam 2 problemy. Posiadam wynalazek Nexbox A3 na Amlogic s912. Android 6.0. Walcze jak Lew od 4 dni i nie moge sobie poradzic z dzwiekiem 7.1. Raz czytam ze Kodi nie radzi sobie z True HD, pozniej ze to wina Androida, pozniej ze tylko dziala na nVidia Shield. Ja sie pytam do...
  3. kazmirz

Ever 500 LCD - ups

Witajcie..Jezeli ktos potrzebuje mam na sprzedaz ups jak w tytule. Dziala pod qnap ts 251. 535 464 351 Lukasz. https://lh3.googleusercontent.com/-2PYML2SxWaQ/Vur_f59EI3I/AAAAAAAANkE/0qXri_GXSbkdjoYV7SNwZrU1EEdqHI7CQCCo/s512-Ic42/upload_-1 250zl
  4. kazmirz

Dyskusja Kamery zakłócenia - czarna magia - Trójkąt Bermudzki

Witam Serdecznie. dawno mnie nie bylo lecz siedze i staram sie rozgrysc problem. Ponizej przedstawie 2 filmy ,ktore to pokazuja.. prosze o konkretne odpowiedzi...co wyeliminowalem. Spadkow napiecia brak..prad jest.. Zasilanie idzie z zasilacza buforowego 13.51 V .. Jezeli zasile kamere na...
  5. kazmirz

Dyskusja HELP - NVR ip 4 i 8 ip 16 ip - biale ryzowe pudelka.

witajcie.zakladam temat odnosnie rejestratorow .. Potrzebuje pomocy po wgraniu softu z usb 5.1.40 jak dobrze pamietam,urzadzenie sie zresetowalo i brak mozliwosci zalogowania.Na filmie bedzie widac co mam za problem.. Pomocy :-( Nazwa uzytkownika 0 zamiast admin i nie mam pojecia co...
  6. kazmirz

Dyskusja TS-451 sam się hibernuje

hejo mam 251 i od dzisiaj zauwazylem problem z zasilaniem..do czasu jak w download station byly pliki i sie sciagalo.serwer non stop online..teraz wchodzi w stan uspienia....jak loguje sie na niego wstaje.. hormonogram wylaczony i za chol....nie wiem dlaczego idzie spac. ten EuP ma byc wylaczony?
  7. kazmirz

Przy piwie Nowy design forum..

hura ida swieta swieta i chujanka :D
  8. kazmirz

Pomoc Limity filestation

Pytanie mam..czy w qnapie jest mozliwosc nadania na danego usera limitu predkosci pobierania ? bo nie moge tego znalesc.. hmm
  9. kazmirz

Wiedza -= Kazmirz by Studio Music =-

Witam.przedstawie państwu mój pokój zbudowany i zrealizowane marzenie z dzieciństwa. wiec budujemy :-) Apama Acoustic Project - APAMA acoustic project – panele akustyczne, pomiary akustyczne, analizy akustyczne zakupione panele wygluszenie podlogi .. wiecej fotek...
  10. kazmirz

Download Wymiana Kont posiadaczy qnap :) na forum

Chciałbym dowiedzieć się czy jest ktoś zainteresowany wymiana kont na naszych qnapach ?..Jestem userem, który w domu posiada 500Mb/s i 50Mb/s łącze..z Wielka chęcią mogę założyć konta dla userów forum.. Filmy/gry/muzyka/ itd....Szczególnie filmy bluray, gdyż jestem filmowcem :p Posiadałem aż...
  11. kazmirz

Przy piwie Ekran Logowania QTS4 - Jak zmienić?

czy ktos moze pomoc jak z tego postu zrobic ta kule ziemska i szarna tapete..w qnapie..krok po kroku...wiadomo zalogowanie sie na roota .. macie na roocie MC? lub jak dostac sie do plikow wew systemu z windy. to logowanie jest straszne.. niknet.zapto.org
  12. kazmirz

Witajcie

Witam...Kolejny powrot do S i do ds215j