-
Dyskusja Nie mogę wyłączyć QNAPa :(
Tak właśnie zrobię ale już nie dzisiaj. Jak się dowiem który program to dam znać. Na dzień dzisiejszy życzę dobrej nocki :)- Kahalet
- Post #18
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Ciekawe, któryś program faktycznie blokował ale teraz ciężko mi stwierdzić który dokładnie, możliwe że ten python a może jednak conteiner. Na razie działa. Jutro metodą prób i błędów spróbuję sprawdzić co to dokładnie było. Na razie dzięki za pomoc.- Kahalet
- Post #16
-
Co to znaczy reset do ustawień fabrycznych? Mam wywalić 2,5tera danych z serwera bo się go nie da wyłączyć? Później znowu będę tydzień ładował i jakiś program się nie spodoba systemowi i znowu? No nie żartuj...- Kahalet
- Post #13
-
Nadal działa tylko przycisk na obudowie jeśli chodzi o wyłączenie serwera.- Kahalet
- Post #11
-
Co mogłem wyłączyłem, czy usunąłem zbędne rzeczy niestety bez efektu.- Kahalet
- Post #9
-
No właśnie nie mogę wyłączyć serwera, o to mi chodzi w tym temacie.- Kahalet
- Post #7
-
Dwie apki nie chcą się wyłączyć. Reszta jest szara, zamykanie serwera bez zmian.- Kahalet
- Post #5
-
Nic swojego nie instalowałem, tylko apki z panelu sterowania.- Kahalet
- Post #3
-
Chcę po prostu wyłączyć serwer i za żadne skarby nie chce działać. Metody wypróbowane: - w qnap finder - prawy przycisk w serwer i wyłącz - nic się nie dzieje, - po zalogowaniu do panelu i wybraniu "zamknij" - nic się nie dzieje, - w qnapmenager wersja na adroida po kliknięciu zamknij - nic się...- Kahalet
- Temat
- konfiguracja systemu serwer serwera wyłączyć
- Odpowiedzi: 20
-
Archiwum QCalAgent zawisnął :(
Apka ma ikonkę czaszki i nie potrafię nic z nią zrobić. Po najechaniu na ikonkę jest tylko napis: "Nieprawidłowe dane w pliku konfiguracyjnym aplikacji". Jestem początkujący w tych kwestiach więc proszę łopatologicznie. Qnap TS-231P, Wersja 4.3.4.0551- Kahalet
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)