-
Pomoc Weryfikacja dwuetapowa
bieganie , po złamanym kręgosłupie tym bardziej. Damian dziękuję - poszło pozytywnie :-)- AdamQMnap
- Post #12
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
biegnę próbować. thx- AdamQMnap
- Post #9
-
Witam, a co w sytuacji gdy "usługa powiadomień email" nie została włączona, telefon którym było wykonywane "2-krokowe" został "zmiażdżony" :-( ??- AdamQMnap
- Post #7
-
Dyskusja Brak dostępu do woluminu po przelożeniu dyskó do nowego NASa
Witam, przyłączam się do maciek6336, możemy prosić o pomoc? Rozszerzyć się nie da :( , odzyskać się nie da :(- AdamQMnap
- Post #3
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja Nadpisywanie danych
Wiem, i co id i reszta na forum?- AdamQMnap
- Post #22
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
zainstalowałem entware ręcznie, natomiast WebCrontab nie mogę, jak możemy spróbować się zdzwonić?- AdamQMnap
- Post #20
-
K.......wa, jesteś zajebisty :) . Jest jeden problem - netu na NAS-ie brak i go nie będzie :(- AdamQMnap
- Post #18
-
WOW, WOW, jeszcze raz WOW. Jeszcze kilka pytań : 1. czy mógłbym prosić o odrobinę więcej uwag w kodzie (chciałbym go zrozumieć) 2. Ponieważ jest to pierwszy Qnap, nie do końca wiec w jaki sposób zastosować kod :-(. 3. w jaki sposób mogę przekazać flaszkę?- AdamQMnap
- Post #16
-
:) - dziękuję, odwdzięczę się :)- AdamQMnap
- Post #12
-
no chłopaki grubo jedziecie (kodem), gratuluję :) . Rozchodzi się o to aby np. 20% pojemności było zawsze wolne. Czyli w końcu się da czy nie, trochę się pogubiłem. Zapomniałem dodać że rozchodzi się o ~26TB, dane jeżeli są wrzucane na macierz jest to ok. 4-10GB co ~5 min.- AdamQMnap
- Post #9
-
u mnie są też nazwijmy to nagrania, rozchodzi się o to aby nie co "chwila" usuwać dane bo miejsca brakuje. Raz trzeba to robić raz na miesiąc, innym razem jest to tydzień innym dwa. Wywalane zawsze są najstarsze. Nie ma jakiegoś programu ?- AdamQMnap
- Post #3
-
Witam, bardzo proszę o podpowiedź czy jest możliwość, jeżeli tak (super), potrzebuję ustawić możliwość nadpisywania danych, dokładnie tak jak w rejestratorach w monitoringu. Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.6.0993 Model serwera: QNAP TS-EC1280U Dziękuję- AdamQMnap
- Temat
- color danych pule i woluminy robić
- Odpowiedzi: 22
-
Witam :)
Na dzień dobry , szybkie pytanie : gdzie się mam udać w celu podpytania o możliwości nadpisywania danych. Dzięki- AdamQMnap
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Witaj nieznajomy!