-
Dyskusja Nadawanie uprawnień do folderów z poziomu Windows
Próbowałem w polu login wpisywać "NAS-MAGNET\piosoc" niestety bez rezultatu jednak jutro u spróbuję u klienta jeszcze raz. Może problemem jest że podczas mapowania użyłem w polu login tylko nazwy usera i poświadczenia Windows gdzie jest to zapamiętane mnie nie puszczają. Spróbuję odmapować...- inteligent
- Post #3
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Nadawanie uprawnień do folderów z poziomu Windows
Witam wszystkich, Mam nietypowy problem z nadawaniem uprawnień do folderów z poziomu Windows. Najpierw trochę informacji: - na QNAP wszyscy użytkownicy mają założone swoje konta w (login to 6 liter), - włączyłem na QNAP zaawansowane zarządzanie uprawnieniami, - nie ma domeny Active Directory...- inteligent
- Temat
- działa login nazwa uprawnień uprawnienia użytkownicy windows
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja UPS CyberPower do TS-251d
Witam wszystkich, W najbliższym czasie chciałbym zakupić UPS do swojego QNAP TS-251d. Zależy mi na komunikacji USB i zastanawiam się na modelem firmy CyberPower model VP700ELCD-FR. Powyższy model nie znajduje się na liście kompatybilności firmy QNAP (zrzut w załączniku). Będę wdzięczny za...- inteligent
- Temat
- ts-251 ts-251d ups
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Witam wszystkich
Witam wszystkich, Jestem posiadaczem NASa firmy QNAP model TS-251d. Ponieważ dopiero zaczynam przygodę z NASem i mam kilka pytań zarejestrowałem się na forum. Z góry dziękuję za pomoc.- inteligent
- Temat
- witam wszystkich
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!